Alföldi Róbert: Mari! Maga sok csodára képes volt!

„Én nagyon szeretem magát!” – Alföldi Róbert a közösségi oldalán búcsúzott Törőcsik Maritól.

2021. április 16., 12:54

Szerző:

„Mari! »Én nagyon szeretem magát!« És nem tudok most jobb mondatot, mint tudja, azt a mi mondatunkat. Amit akkor írtam, amikor anno majdnem meghalt. Nem lehetne, hogy most is elolvassa, és akkor felhív, hogy na de Igazgató uram! És nevetünk és nevetünk… De jó lenne! Maga sok csodára képes volt! Na, még ezt az egyet! Ölelem nagyon, és köszönöm a bizalmat! Nagyon köszönöm! Én nagyon szeretem magát!” – írta Alföldi

A péntek hajnalban elhunyt Törőcsik Maritól politikusok, barátok, pályatársak mind-mind a közösségi oldalukon búcsúztak. Lapunknak Bodrogi Gyula, a színésznő korábbi férje, és legjobb barátja, Jordán Tamás is nyilatkozott Törőcsik Mariról.

Alföldi Róberttel a színésznő sokszor dolgozott együtt. A Nemzeti Színház korábbi igazgatója most egy közös képpel búcsúzott Törőcsiktől.

(Kiemelt kép: Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház igazgatója és Törőcsik Mari színművész, 2012. január 11-én. Fotó: MTI | Földi Imre)

 

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.