Alföldi Róbert: a csecsemőiket kerítésen át menekítő anyák a migránsok!

Lesül a bőr a képéről a színész-rendezőnek, ahogy az afganisztáni helyzethez hozzáállunk.

2021. augusztus 20., 06:29

Szerző:

Hosszú posztban fejtette ki Alföldi Róbert a véleményét az afganisztánban kialakult helyzetről csütörtök este. A rendező arra mutatott rá, hogy a tévében látott szerencsétlen sorsú emberek a menekültek.

„...mindenféle híreszteléssel ellentétben, ezek a repülőgép után rohanó emberek, ezek a csecsemőiket kerítésen át menekítő anyák a MIGRÁNSOK! Velük ijesztgetnek bennünket évek óta."

Alföldi Róbert leírta, megakadt a torkán a falat, hiszen ők nem mások, mint menekültek. „Most látható, bárki vacsora közben megnézheti, hogy honnan és hogyan próbálnak az emberek menekülni. Hogy kik azok a MENEKÜLTEK."

A művész kifejtette, nagyon szégyelli magát a magyar kormány hozzáállása miatt.

„Persze a mi országunk - siettünk gyorsan leszögezni – senkit nem fogad be. Miért miért is tenné. Hiszen ezek csak megjátsszák a félelmet, a rettegést, az életveszélyt. És ezt gyorsan töltsd is ki a nemzeti konzultáció kérdőívén, mert az most különösen fontos. Ahogy ma mondta valami kormány csinovnyik valahol." Alföldi Róbert azzal zárta a posztját, hogy majd egyszer mindannyiunknak nehéz lesz a tükörbe néznünk.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: 168)

2023. május 29., 21:02

Ráadásul hat egymást követő napot tölthetnénk otthon a karácsonyi héten a Gazdaságfejlesztési Minisztérium friss tervezete szerint. Lenne ugyanakkor három olyan szombat is, amikor dolgozni kellene.

2023. május 29., 20:46

Halálos motorbaleset történt a fővárosban a Gyáli úton hétfő délután, az utat a Könyves Kálmán körútnál lezárták – tudatta a rendőrség a honlapján.

Novák Katalin részt vett a csíksomlyói búcsún, és látogatásának helyszíneiről folyamatosan beszámolt a közösségi oldalán. A „nem megfelelő nyilvános üzenetek” miatt a román külügy tiltakozott Magyarország bukaresti nagyköveténél. A Sándor-palota szerint a „román külügyminisztérium tiltakozása túlzó és indokolatlan”.