Alföldi Róbert: a csecsemőiket kerítésen át menekítő anyák a migránsok!

Lesül a bőr a képéről a színész-rendezőnek, ahogy az afganisztáni helyzethez hozzáállunk.

2021. augusztus 20., 06:29

Szerző:

Hosszú posztban fejtette ki Alföldi Róbert a véleményét az afganisztánban kialakult helyzetről csütörtök este. A rendező arra mutatott rá, hogy a tévében látott szerencsétlen sorsú emberek a menekültek.

„...mindenféle híreszteléssel ellentétben, ezek a repülőgép után rohanó emberek, ezek a csecsemőiket kerítésen át menekítő anyák a MIGRÁNSOK! Velük ijesztgetnek bennünket évek óta."

Alföldi Róbert leírta, megakadt a torkán a falat, hiszen ők nem mások, mint menekültek. „Most látható, bárki vacsora közben megnézheti, hogy honnan és hogyan próbálnak az emberek menekülni. Hogy kik azok a MENEKÜLTEK."

A művész kifejtette, nagyon szégyelli magát a magyar kormány hozzáállása miatt.

„Persze a mi országunk - siettünk gyorsan leszögezni – senkit nem fogad be. Miért miért is tenné. Hiszen ezek csak megjátsszák a félelmet, a rettegést, az életveszélyt. És ezt gyorsan töltsd is ki a nemzeti konzultáció kérdőívén, mert az most különösen fontos. Ahogy ma mondta valami kormány csinovnyik valahol." Alföldi Róbert azzal zárta a posztját, hogy majd egyszer mindannyiunknak nehéz lesz a tükörbe néznünk.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: 168)

Ferihegy veszi át azoknak az utasoknak egy részét, akik a debreceni légikikötőből utaztak volna a következő hetekben. Az érintett utasok a légitársaságuktól kapnak tájékoztatást arról, hogy járatukat átirányítják vagy törlik-e. A Budapest Airport számára az átirányítások várhatóan napi 3-4 plusz járat kezelését jelenthetik, így jelen helyzetben a budapesti légikikötő utasforgalma a napi 55 ezer főt is meghaladhatja

Nemzetközi partnerei kemény bírálatot fogalmaztak meg a magyar miniszterelnökkel szemben, mivel nyugati szövetségesei szerint Orbán Viktor magyar kormányfő a „békemisszióját”  összemosta az épp betöltött soros elnökséggel. Ennek egyik bizonyítékául azt hozták fel, hogy Orbán a közösségi médiában az elnökségi logót is használta a „békemissziós" fotókon. Ennek azonban vége, az EU soros elnökségi logója már nem szerepel Donald Trump korábbi amerikai elnökkel folytatott találkozóról pénteken megosztott fényképeken.