Alföldi Róbert: a csecsemőiket kerítésen át menekítő anyák a migránsok!

Lesül a bőr a képéről a színész-rendezőnek, ahogy az afganisztáni helyzethez hozzáállunk.

2021. augusztus 20., 06:29

Szerző:

Hosszú posztban fejtette ki Alföldi Róbert a véleményét az afganisztánban kialakult helyzetről csütörtök este. A rendező arra mutatott rá, hogy a tévében látott szerencsétlen sorsú emberek a menekültek.

„...mindenféle híreszteléssel ellentétben, ezek a repülőgép után rohanó emberek, ezek a csecsemőiket kerítésen át menekítő anyák a MIGRÁNSOK! Velük ijesztgetnek bennünket évek óta."

Alföldi Róbert leírta, megakadt a torkán a falat, hiszen ők nem mások, mint menekültek. „Most látható, bárki vacsora közben megnézheti, hogy honnan és hogyan próbálnak az emberek menekülni. Hogy kik azok a MENEKÜLTEK."

A művész kifejtette, nagyon szégyelli magát a magyar kormány hozzáállása miatt.

„Persze a mi országunk - siettünk gyorsan leszögezni – senkit nem fogad be. Miért miért is tenné. Hiszen ezek csak megjátsszák a félelmet, a rettegést, az életveszélyt. És ezt gyorsan töltsd is ki a nemzeti konzultáció kérdőívén, mert az most különösen fontos. Ahogy ma mondta valami kormány csinovnyik valahol." Alföldi Róbert azzal zárta a posztját, hogy majd egyszer mindannyiunknak nehéz lesz a tükörbe néznünk.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: 168)

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.