A viszkis kapja a maflást Csernustól csütörtökön

Bűnről és bűnhődésről beszélget a jó útra tért Ambrus Attila a sztárpszichiáterrel.

2021. december 2., 14:12

Szerző:

Az ország legnépszerűbb rablója érkezik csütörtök este az ország legnépszerűbb pszichiáteréhez. Az immár kétgyermekes Ambrus Attila arról is mesél Csernus Imrének, milyen volt visszailleszkedni a társadalomba.

A viszkis azt is elárulja, szabadulása óta folyamatosan hajtja egyfajta megfelelési kényszer. Ambrus Attila keramikusművészként találta meg új önmagát, ám szavai szerint képtelen nemet mondani a különböző felkérésekre, vásárokra, meghívásokra. Az egykori rabló ugyanis úgy érzi, még mindig vezekelnie kell rovott múltja miatt.

A csíkszeredai származású Ambrus Attila azt is elárulja a doktornak, sosem nehezteltek rá szülei, szülővárosában mindig szeretettel fogadták és fogadják. Az, hogy mit tanácsol dr. Csernus Imre, hogyan mondjon nemet a viszkis, ha besokall a munkától és a felelősségteljes élettől, kiderül a csütörtök este 19 órakor kezdődő Maflásból, amit a 168 YouTube csatornáján, illetve a 168.hu/csernus oldalon tekinthetnek meg. 

 

Új és részletes adatsorokat közölt a KSH a nyugdíjakról, és nyugdíjasokról. Ezek szerint nyugdíjban vagy egyéb nyugdíjjellegű ellátásban Magyarországon 2 millió 423 ezer fő részesült 2024 elején, a jogosultak 76%-a korbetöltött öregségi nyugdíjat kapott – írja a statisztikai hivatal alapján a Portfolio.