A viszkis kapja a maflást Csernustól csütörtökön

Bűnről és bűnhődésről beszélget a jó útra tért Ambrus Attila a sztárpszichiáterrel.

2021. december 2., 14:12

Szerző:

Az ország legnépszerűbb rablója érkezik csütörtök este az ország legnépszerűbb pszichiáteréhez. Az immár kétgyermekes Ambrus Attila arról is mesél Csernus Imrének, milyen volt visszailleszkedni a társadalomba.

A viszkis azt is elárulja, szabadulása óta folyamatosan hajtja egyfajta megfelelési kényszer. Ambrus Attila keramikusművészként találta meg új önmagát, ám szavai szerint képtelen nemet mondani a különböző felkérésekre, vásárokra, meghívásokra. Az egykori rabló ugyanis úgy érzi, még mindig vezekelnie kell rovott múltja miatt.

A csíkszeredai származású Ambrus Attila azt is elárulja a doktornak, sosem nehezteltek rá szülei, szülővárosában mindig szeretettel fogadták és fogadják. Az, hogy mit tanácsol dr. Csernus Imre, hogyan mondjon nemet a viszkis, ha besokall a munkától és a felelősségteljes élettől, kiderül a csütörtök este 19 órakor kezdődő Maflásból, amit a 168 YouTube csatornáján, illetve a 168.hu/csernus oldalon tekinthetnek meg. 

 

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban kötetlen beszélgetésen fogadta a Mathias Corvinus Collegium (MCC) nemzetközi médiakonferenciájának külföldi előadóit, Orbán Balázs politikai igazgatóval, az MCC kuratóriumi elnökével közösen – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Elkészült hazánk legjobb munkahelyeit listázó kutatás. Az élbolyban első pillantásra meglepő cégek is: az első tízbe például bekerült a McDonald's és a MÁV is.