A salgótarjáni fideszes jelölt feltette a kérdést, hogy az ivókutakat a város a migránsoknak építi-e

2019. október 1., 10:19

Szerző:

– Kérdés, hogy az MSZP-s Fekete Zsolt megválasztása esetén brüsszeli pénzért befogadna-e illegális migránsokat Salgótarjánba? Az már csak egy kis kerülőút, hogy a városban hirtelen a kampányban épülő ivókutak azok a migránsok befogadását szolgálják-e?”

A fentebbi mondatok Fenyvesi Gábortól, a Fidesz salgótarjáni képviselőjelöltjétől származnak, a 444 vette észre őket. Fenyvesi az épülő ivókutakat hozta összefüggésbe azzal, hogy a város polgármestere a közelmúltban tárgyalt Ujhelyi István (MSZP) és Dobrev Klára (DK) európai parlamenti képviselőkkel. Azt Fenyvesi már nem említette, hogy Fekete Zsolt arról tárgyalt, hogy Salgótarjánnak milyen lehetőségei vannak közvetlen európai uniós források lehívására.

A fideszes jelölt szóvá tette, hogy az elmúlt években nem épültek ivókutak és vízosztás sem volt a nagy melegben, de a Tarjáni Fészek nevű Facebook-oldal hamar leleplezte egy videóban, hogy nem csak idén, de a korábbi években is volt vízosztás.

 

 

Két évvel a koronavírus-járvány nyomán bekövetkezett turisztikai összeomlás után ismét megjött az emberek utazási kedve. Idén a magyarok több mint harmada tervezi, hogy útnak indul kikapcsolódni. A Balaton idén is verhetetlen célpont.