A Pesti TV riportere szerint a Nyugat-Európában pusztító árvíz Isten büntetése az LMBTQ-propaganda miatt

Jurák Kata megfejtése szerint Isten most nem jóságos öregúr, hanem Júda oroszlánjaként csap le a neki nem tetsző tömegekre.

2021. július 17., 14:43

Szerző:

„Azt hiszem, a szivárvány átértelmezése, a jelkép eredeti jelentésének meggyalázása nem várt következményekkel jár a haladó nyugati országok számára” – írta a Pesti TV ismert riportere a Facebook-oldalára. Mint írja, Isten nem csak egy szelíd, jóságos öregúr, mint ahogyan szerinte a haladó liberálisok elképzelik, hanem Júda oroszlánjaként is említi a Biblia, nem igazán jó döntés feldühíteni.

Már legalább nyolcvanan elhunytak Németországban és Belgiumban az évszázad legnagyobb esőzése okozta áradásokban, 1300 ember pedig eltűnt – idézi pénteki posztjában az akkori adatokat. Azóta már 150 felett jár a halálos áldozatok száma. 

Jurák Kata emlékeztet: a szivárvány története a Szentírás legismertebb történetei közé tartozik. Az özönvíz után Isten szövetséget köt az emberrel, hogy soha többé nem pusztítja el özönvízzel a Földet, és e szövetség jeleként szivárványt tesz az égre. ( 1Móz. 9.11 ) „Szövetségre lépek veletek, és semmi sem pusztul el többé özönvíz miatt, mert nem lesz többé özönvíz a föld elpusztítására.” 

Azt írta, szerinte a szövetséget meggyalázó országok, nemzetek számára küld Isten egyértelmű jelzést arra vonatkozóan, hogy ennek milyen következményei lehetnek.

 

(Kiemelt kép: Szzivárványos zászlókat lengetnek a résztvevők az LMBTQ Pride felvonuláson Párizsban, 2021. június 26-án. Fotó: EPA/IAN LANGSDON)

15:49

A napraforgónak és kukoricának jól jött az elmúlt egy hét csapadékos időjárása, de a még aratásra váró búzának és repcének nem - írta csütörtöki agrometeorológiai elemzésében a HungaroMet Zrt.