A Mol jövőhéten sem ad üzemanyagot több benzinkútnak

Ismét levelet kapott több benzinkút a Moltól, amelyben arról tájékoztatja őket a cég, hogy a december 5-ei héten sem kapnak üzemanyagot.

2022. december 2., 17:42

Szerző:

December ötödikétől lesz a harmadik hét, hogy a Mol nem ad üzemanyagot több benzinkútnak. Erről levélben értesítették az érintett kutakat, amit a Független Benzikutak Szövetsége (FBSZ) osztott meg közleményében.

A FBSZ összegzi, hogy „a MOL nem szolgál ki sem gázolajat, sem benzint. Ez már a 3. hét lesz, hogy a MOL kiszolgálás szünetel.”

A levélben a Mol továbbra is az országos ellátási szempontok előtérbe helyezésével indokolja, hogy a 49. héten (december 5-ei hét) sem biztosít több benzinkútnak dízelt és benzint.

(Kiemelt kép: Benzinkút az Golgota téren, Budapesten, 2022. január 19-én. Fotó: Karancsi Rudolf / 168.hu)

18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.