A „gazdatüntetés" főszervezője már szóba sem hozza a gazdákat, hiszen oda kellett volna képzelni őket

Szabó Bálintnak olyan gazdatüntetést sikerült szerveznie, amely gazdákat nyomokban sem tartalmazott. Arról nem is beszélve, hogy 1800 helyett még egy fél traktorral sem találkozhattak a megjelentek.

2022. augusztus 21., 12:10

Szerző:

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, csupán néhány tucatnyian tüntettek a gazdatüntetésnek kikiáltott demonstráción, amelyről csak a gazdák hiányoztak, az 1800 traktort pedig oda kellett képzelni. A helyszínen megjelent demonstrálók közül többen számon is kérték Szabó Bálinton, hogy az úgynevezett gazdatüntetés csak „nyomokban tartalmaz gazdát”, az átverésen felháborodott embereket azonban annál többet. 

Szabó Bálint már nem beszél gazdatüntetésről

Az innovatív főszervező – akinek sikerült gazdatüntetést szerveznie gazdák nélkül – legfrissebb posztjában már jóformán említést sem tesz gazdákról. Posztjának címe: „Társadalmi összefogás a korszakváltásért”, arra utalhat, hogy a Benny Hill Show-ra hajazó tüntetést jelentős lépésnek tartja a regnáló kormánnyal szembeni megmozdulások történetében.

„Köszönjük Budapest a szolidaritást a gazdákkal”

– olvasható a bejegyzésben, tehát Szabó ennyiben mégis megemlíti azokat a gazdákat, akik a láthatatlanság fegyverét is bevetették a tüntetés során. Arról, hogy Budapest pár száz tüntetője mennyire volt hálás Szabónak korábbi cikkünkben számoltunk be.

(Fotó: Szabó Bálint Facebook-oldala)

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.