A bunyós doktor korábban sem vetette meg az erőszakot

Egy korábbi munkatársa szerint az orvos egy pszichopata.

2022. január 11., 09:42

Szerző:

Korábban már beszámoltunk Dr. Lestár Ferenc történetéről, akire szombati ügyelet során rátámadott egy – végül pórul járt – házaspár. A fóti ügyeletes orvos akkor önvédelemből elverte a pár férfi tagját a rendelő parkolójában. A Bors most azt írja, hogy jelentkezett náluk az orvos egykori munkatársa, Dr. Elor Judit, aki azt állítja: őt is bántalmazta már a doktor. 

„Dr. Lestár Ferencet a stílusa miatt több munkahelyéről is kirúgták. 2014 pünkösdhétfőjén velem került konfliktusba. Amikor együtt dolgoztunk a dunakeszi orvosi ügyeletben, nem voltam hajlandó neki lepecsételt receptet adni, amit annyira zokon vett, hogy 

A sofőr meghallotta a kiabálásomat, és levette rólam őt – tette hozzá Elor, aki feljelentést tett Lestár ellen. A bunyós orvost pedig a bíróságon jogerősen elítélték.

„Azt is megállapították, hogy ha a kolléga nem siet a segítségemre, meg is halhattam volna, hiszen én mindössze 50 kiló vagyok, Lestár pedig 100. Ez az ember szerintem egy pszichopata”

– közölte a doktornő.

A Budapest Környéki Törvényszék megerősítette, hogy az ügyben ítélet született.

 

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Beliczay László/MTI)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.