A bunyós doktor korábban sem vetette meg az erőszakot

Egy korábbi munkatársa szerint az orvos egy pszichopata.

2022. január 11., 09:42

Szerző:

Korábban már beszámoltunk Dr. Lestár Ferenc történetéről, akire szombati ügyelet során rátámadott egy – végül pórul járt – házaspár. A fóti ügyeletes orvos akkor önvédelemből elverte a pár férfi tagját a rendelő parkolójában. A Bors most azt írja, hogy jelentkezett náluk az orvos egykori munkatársa, Dr. Elor Judit, aki azt állítja: őt is bántalmazta már a doktor. 

„Dr. Lestár Ferencet a stílusa miatt több munkahelyéről is kirúgták. 2014 pünkösdhétfőjén velem került konfliktusba. Amikor együtt dolgoztunk a dunakeszi orvosi ügyeletben, nem voltam hajlandó neki lepecsételt receptet adni, amit annyira zokon vett, hogy 

A sofőr meghallotta a kiabálásomat, és levette rólam őt – tette hozzá Elor, aki feljelentést tett Lestár ellen. A bunyós orvost pedig a bíróságon jogerősen elítélték.

„Azt is megállapították, hogy ha a kolléga nem siet a segítségemre, meg is halhattam volna, hiszen én mindössze 50 kiló vagyok, Lestár pedig 100. Ez az ember szerintem egy pszichopata”

– közölte a doktornő.

A Budapest Környéki Törvényszék megerősítette, hogy az ügyben ítélet született.

 

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Beliczay László/MTI)

Petíciót adtak át a szervezett tanárok szombaton délután a Belügyminisztériumnak a követeléseikről, ezek után pedig a Kossuth térre vonulna tüntetni. Az akcióval folytatódik a pedagógusok egész éves tiltakozáshulláma, amelynek eddigi csúcspontja az október 23-i tömegtüntetés volt.

Magyarország a FAO elkötelezett partnereként csaknem 50 országra kiterjedő nemzetközi agrár-ösztöndíjprogrammal és közös projektek finanszírozásával segíti a fenntartható fejlődési célok elérését – emelte ki Nagy István agrárminiszter, a FAO főigazgatójával, Qu Dongyu-vel folytatott tárgyalásán, amelyről az Agrárminisztérium (AM) közleményben tájékoztatta az MTI-t szombaton.

Halálra gázolt egy embert egy InterCity vonat Székesfehérvárnál, ezért pótlóbuszok járnak Székesfehérvár és Sárszentmihály között  – közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.