5,9 milliárdért épít fociakadémiát az NB I-től búcsúzó Szombathelyen Mészáros Lőrinc

2019. június 28., 14:59

Szerző:

A Nemzeti Sportközpontok a ZÁÉV-vel szerződött a szombathelyi utánpótlás-nevelési centrum tervezésére és építésére. A munka 5,9 milliárd forintba kerül  – írta az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetményre hivatkozva a hvg.hu.

A ZÁÉV 2019 elején került Mészáros Lőrinc érdekeltségébe. Ez a cég építi a tervezettnél kétszer drágábban, 4,7 milliárdért az UTE új jégcsarnokát és a becsült összegnél 3,3 milliárddal többért, 8,8 milliárdért a zalaegerszegi uszodát.

Mészárosék jegyzik a Magyar Építővel közösen az új Puskás-stadiont is, ami nettó 150 milliárdért készül el és  ugyancsak nekik köszönhetjük majd az új Néprajzi Múeumot is, amelyre kis híján 26 milliárdot szán a kormány. 

 

2024. május 25., 11:21

Két évvel a koronavírus-járvány nyomán bekövetkezett turisztikai összeomlás után ismét megjött az emberek utazási kedve. Idén a magyarok több mint harmada tervezi, hogy útnak indul kikapcsolódni. A Balaton idén is verhetetlen célpont.

2024. május 25., 07:32

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.