10 ezer pengő forintot küld Orbán kampányára a fideszes veszprémi polgármester

2018. január 3., 14:26

Szerző:

Porga Gyula veszprémi polgármester a Hír TV kérdésére azt nyilatkozta, tízezer forintot utal majd, ha megkapja Orbán Viktor csekket is tartalmazó levelét. A politikus azt mondta, a korábbi kampányokat is hasonló összeggel támogatta.

Fotó: veszprem,hu

Mint megírtuk, Orbán Viktor a Soros György elleni kampányra kér azoktól a rajongóitól, akik megadták adataikat a a Fidesznek. A csekkel kiegészített küldeményt a Fidesz elnökeként írja alá.

 „A közösségünket erősíti, hogy nemcsak munkával járulunk hozzá egy-egy kampányhoz, hanem aki teheti, anyagilag is. Én ugyanúgy, mint ahogy a korábbi időszakban, most is tízezer forint körüli összeggel fogom támogatni a kampányunkat. És természetesen a munkámmal is – fogalmazott a polgármester.

Tegnap 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.