Horoszkóp: nagy változást hoz ez a hétvége ennek a 3 csillagjegynek a szerelmi-érzelmi életében

Ez a 3 csillagjegy érzelmekkel-szenvedélyekkel teli hétvégére számítson a horoszkóp előrejelzése szerint!

2024. szeptember 6., 12:08

Szerző:

A szokott időben jelentkezünk majd a teljes hétvégi horoszkóp előrejelzésével, de már most pillantsunk bele az előttünk álló víkendre szóló prognózisba! A csillagok ugyanis nagy változást jeleznek a következő 3 csillagjegy érzelmi-szerelmi életében erre az időszakra.

Bika (04.20.–05.20.)

Valamiért teljesen máshogy lát ettől a hétvégétől kezdve egy önhöz igen közel álló embert – lehet, hogy a partneréről-társáról van szó, de az is lehet, hogy közeli rokon vagy barát az illető. Ennek a változásnak a következtében az ehhez a személyhez fűződő érzései is megváltoznak majd. Lesz alkalma megbeszélni a dolgot az illetővel, de elképzelhető, hogy jobb, ha nem azonnal hozza szóba: hallgasson a megérzéseire és a józan eszére azzal kapcsolatban, hogy mikor alkalmas egy ilyen dolgot megpróbálni kitárgyalni!

Szűz (08.23.–09.22.)

Hajlamos ebben az időszakban visszatekinteni nemcsak a mögöttünk álló, forró nyárra, hanem az elmúlt egy évre is, és egy ilyen visszatekintős pillanat vagy gondolat lesz az, ami mély érzéseket kavar fel önben. Valami megváltozott, és ebben a dologban újra változás következik!

Halak (02.19.–03.20.)

Arra figyelmeztet a horoszkóp, hogy új energiák, új érzések érkeznek majd az ön szívébe ezen a hétvégén. Érthető zsigeri emberi reakció, hogy ilyenkor megpróbáljuk kategorizálni, amit érzünk: mi a pozitív, mi a negatív. Próbáljon ezúttal ellenállni ennek a reflexnek, ne aggasson címkéket az érzéseire, csak figyelje meg és fogadja el őket úgy, ahogyan megjelennek önben. Túl korai lenne rögtön ítéletet hozni velük kapcsolatban.

(Kiemelt kép: Shutterstock/George Rudy)