Szerelmi horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek a szenvedély-romantika jegyében telik majd a hétvége

Mutatjuk, melyik 3 csillagjegy szülöttei számára ígér a legtöbb szenvedélyt és romantikát a szerelmi horoszkóp.

2022. augusztus 19., 14:12

Szerző:

Íme egy kis előrejelzés a hétvégére: ha az ön csillagjegye ott van az alább 3 között, ez azt jelenti, hogy a szerelmi horoszkóp különösen sok szenvedélyt-romantikát ígér most önnek. A részleteket alább találja, de ne feledje, várjuk vissza önt a hétvégén is minden nap friss összeállításokkal a 168.hu-n a Horoszkóp rovatban!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Úgy érzi, hogy ki kell használnia az egyik utolsó nyári(as) hétvégét, hogy a szenvedélynek-romantikának hódoljon, és úgy tűnik, ezen a héten az univerzum is egyet ért önnel. Különösen gyönyörű perceket-órákat élhet végig alkalmi vagy állandó (ha van) partnerével, szóval ne legyen rest begyújtani a szikrát, mert azonnal be fog lobbanni!

Rák (06.22.–07.22.)

A legszebb pillanatokat ezen a hétvégén akkor fogja megélni, amikor a szenvedélyének hódolhat. Ebbe belefér a romantika is, de bármely egyéb hobbi vagy szenvedély szintén. „Persze nem biztos, hogy jót tesz neked, ha kiszolgálják az ízlésedet” – hogy a régi sláger szövegét idézzük, de azért ennyi kiszolgálás valószínűleg belefér.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ritkán van ennyire éles váltás az ön életében a hétköznapok és a hétvége között. Ebben a két napban, mintha új személyiséget öltene magára és egy új világba lépne be. A horoszkóp különösen sok szenvedélyt-szerelmet jósol önnek erre a két napra, szóval majd csak arra ügyeljen, hogy ne felejtsen el legkésőbb hétfő reggel visszatérni a Föld bolygóra!

Még több horoszkóp

Íme a mai (pénteki) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akik a horoszkóp szerint hamarosan pénzhez jutnak

3 csillagjegy, akiknek egy fontos találkozást ígér a horoszkóp a most következő napokra

(Kiemelt kép: Shutterstock/4Max)

Horoszkóp