Napi horoszkóp, 2022. augusztus 19.: a Rák az igazán fontos dolgokra koncentrál, az Oroszlán összeáll valakivel

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. augusztus 18., 20:05

Szerző:

Íme a hét utolsó napi horoszkópja, alább találja az asztrológia pénteki előrejelzését! Várjuk önt vissza a 168.hu-ra holnap is, mert friss hírek mellé ebben a rovatban talál majd hétvégi horoszkópot és egyéb asztrológiai összeállításokat, ahogy szoktuk!

Kos (03.21.–04.19.)

Kissé mikroszkóp alatt érzi magát ezen a napon: bármit tesz, azt közelről megfigyelik, mindennek nagy következményei lesznek, a legkisebb dologból is vita alakulhat ki. Ne legyen lámpalázas, hiszen mindene megvan, ami ahhoz kell, hogy egy ilyen napon végiglavírozzon: bízzon az önben levő emberségben, ügyességben és kedvességben!

Bika (04.20.–05.20.)

Már egy ideje megfigyelte, hogy van mostanában önben egy olyan energia, amit nem ismer korábbról. A mai nap megmutatja önnek, mi ez az energia és hova viheti önt, ha kihasználja és szabadjára engedi.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Rengeteg információ jut el önhöz ma, de figyeljen oda ma különösen a hírfolyamra, mert lesz közte egyvalami, amit könnyen félreérthet, és egy másik állítás, ami pedig egyszerűen nem igaz. Bízzon az éleslátásában!

Rák (06.22.–07.22.)

Ma felismer egy dolgot, ami teljesen feleslegesen fárasztotta önt, elvonva ezzel az igazán fontos dolgokhoz szükséges energiát. Engedje is el azonnal ezt a valamit, koncentráljon arra, ami segít abban, hogy önmaga legjobb verziójaként szeretettel teli életet élhessen!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Régóta dédelgetett céljának megvalósítása csak akkor lehetséges, ha valakit beavat és közös erővel fognak neki a dolognak. Álljon össze valakivel, az illető ráadásul hasznos tanácsokat is ad önnek.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy furcsa feszültség vagy hangulat lengi be a napját. Ezúttal feleslegesen próbálja nyomozni az okokat: van, amikor az ilyesmire nem lehet logikus magyarázatot találni.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Élvezze ezt a harmonikus napot! Talán azért megy ma minden ilyen súrlódásmentesen a munkahelyen és a magánéletben egyaránt, mert már küszöbön a hétvége. Akárhogy is, használja ki, hogy ma ennyit tud meríteni a közösségben töltött időből!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió csillagjegyben születettek számára a mai napon a 3-as szám bír majd nagy jelentőséggel. Figyelje majd, hol jelenik meg ez a szám, különösen egy férfival kapcsolatban, mert fontos személyt, fontos eseményt jelez!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Két ellentétes érzelmet hoz majd a mai nap: egyrészt csalódnia kell valamiben, amiben pedig igencsak reménykedett, de másrészt siker koronázza egy másik tervét, erőfeszítéseinek hála eléri a célját. Figyelje meg, nem hajlamosabb-e a csalódásnak nagyobb jelentőséget tulajdonítani, a sikerről pedig ripsz-ropsz megfeledkezni...? Merthogy fordítva lenne ideális.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy önhöz közel álló személynek az ön segítségére van szüksége. Ne legyen rest kisegíteni az illetőt, legyen ott mellette, szánja rá az időt és az energiát!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Általában racionális embernek tartja magát, de ma különösen erősen befolyásolják önt az érzelmei. Ezzel mindaddig nincsen semmi gond, amíg pozitív érzelmeire hallgat a félelem, irigység vagy gyűlölet helyett, és amíg tudatában van annak, hogy érzelmi alapon cselekszik.

Halak (02.19.–03.20.)

Valami, amit ma tesz vagy mond, sokkal nagyobb sebet ejthet, mint gondolná. Tartózkodjon tehát a negatív beszólásoktól és kommentektől, mert ismeri, hogyan működik az univerzum: a negativitás előbb vagy utóbb visszajut önhöz, azaz minden vágással végső soron saját magát is megsebzi.

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akik a horoszkóp szerint hamarosan pénzhez jutnak

3 csillagjegy, akiknek egy fontos találkozást ígér a horoszkóp a most következő napokra

Karrierhoroszkóp: ez a 3 csillagjegy nagy változásra számítson a munkahelyén

(Kiemelt kép: Shutterstock/Rido)

Horoszkóp