Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy örülhet, mert napokon belül pénzhez jut

Az aktuális horoszkóp szerint ennek a 3 csillagjegynek a legkedvezőbbek most az anyagi kilátásai.

2023. július 11., 13:13

Szerző:

Jó hír, ha ön a következő 3 csillagjegy valamelyikében született, mert ez azt jelenti, hogy a friss horoszkóp szerint napokon belül pénzhez jut majd!

Szűz (08.23.–09.22.)

Néha önnek is bejöhet valami, nem? Egy olyan ötlete, ami meglehetősen rendhagyó volt, most tényleg be is jön, sőt, pénzt fial! Talán nem is mondta-mondja sokaknak ezt az ötletet, talán ha önnek mondja valaki más, lebeszélné az illetőt, de akármilyen kicsi is az esélye, ezúttal a Szűznek ennyi esély is elég!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A pénzhoroszkóp egy ön felé érkező pénzösszeget jelez előre, de egy olyan személytől, aki nem feltétlenül önzetlenül ad. Ha most pénzszűkében van, jól jöhet a segítség, de ha nem feltétlenül szorul rá erre az összegre, gondolja végig, hogy megéri-e elfogadni az illetőtől a szívességet!

Bak (12.22.–01.19.)

Két forrásból is számíthat extrapénzre a Bak! Egyrészt egy összeg visszajár önnek, ez, ha minden jól megy, hamarosan most már tényleg visszajut önhöz. Másrészt korábbi munkája-befektetése is hoz pénzt, ebből is számíthat pluszbevételre a szokásos jövedelmén kívül.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)