Pénzhoroszkóp: ennek a 3 csillagjegynek hamarosan szép összeg üti a markát

A következő napok három csillagjegy számára extrabevételt hoznak majd a pénzhoroszkóp szerint.

2024. július 10., 12:36

Szerző:

Régen néztünk már bele utoljára a pénzhoroszkóp előrejelzésébe, hát itt az ideje, hogy kiemeljük azt a három csillagjegyet, akik számára a legpozitívabb most a prognózis.

Kos (03.21.–04.19.)

Amit a napokban a Kos kézhez vehet, nem lesz egy akkora hatalmas összeg, hogy beleszédül, de természetesen igencsak jól fog jönni. Ami a legszebb az egészben, az az, hogy tudhatja majd, hogy több is van ott, ahonnan ez származik: a horoszkóp szerint ez az első bevétele lehet egy hosszabb távú sorozatból.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Kivételes esetben lesz része a Vízöntőnek: egy olyan dolog, ami máskor vinni szokta a pénzt, ezúttal hozni fogja! Szóval nemhogy elmarad egy kiadás, még bevétel is jön a helyébe – apád-anyád idejöjjön!

Halak (02.19.–03.20.)

Ha van kintlévősége, ha tartozik önnek valaki, akkor az előrejelzés szerint a most következő napok valamelyikén, minden bizonnyal még a héten visszaérkezik önhöz az önnek járó pénz. De könnyen lehet, hogy még ezen felüli bevételre is szert fog tenni, általában jók lesznek most a megérzései a pénzügyek területén, szóval gondolja végig, mire költ, mibe fektet, mit fogad el, és tegyen a legjobb belátása szerint – meglesz az eredménye!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Luis Molinero)