Pénzhoroszkóp: ez a 3 csillagjegy nagyot fog kaszálni ezen a héten

A pénzhoroszkóp kiemelkedően pozitív hetet jósol a következő 3 csillagjegy számára.

2024. október 7., 11:58

Szerző:

Új hét kezdődött, nézzük meg, mit ír a pénzhoroszkóp az előttünk álló hét napra! Az előrejelzés most kiugróan pozitív a következő 3 csillagjegynek.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy jó összeköttetés és a saját élelmessége is kellett ahhoz, hogy hamarosan elmondhassa magáról, hogy pénz áll a házhoz. A szorgalmas munka, a tehetség és a kitartás kell az érvényesüléshez, de időnként másnak is hasznát veszi az ember!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Lassan közelebb kerülünk a karácsonyhoz, mint a nyárhoz, és az év vége, mint mindig, idén is hoz majd jópár extraköltséget. A Mérleg számára ezzel a héttel kezdődik egy anyagilag rendkívül pozitív időszak, amikor jön egy-két olyan pluszbevétel, amit érdemes eltenni év végéig, mert meglesz a helye. A csillagok arra adnak esélyt a Mérlegnek, hogy most alapozza meg a szép évvégét.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A pénzhoroszkóp egy ön felé érkező pénzösszeget jelez előre, de egy olyan személytől, aki nem feltétlenül önzetlenül ad. Ha most pénzszűkében van, jól jöhet a segítség, de ha nem feltétlenül szorul rá erre az összegre, gondolja végig, hogy megéri-e elfogadni az illetőtől a szívességet!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)