Napi horoszkóp, 2024. október 7.: a Kosnak dinamikus hétfője lesz, az Oroszlánnak a jövőbe kell tekintenie

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2024. október 6., 20:01

Szerző:

Kezdődjön ez a hét is a napi horoszkóp előrejelzésével! Alább találja, mit üzen erre a hétfőre önnek az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

A dinamizmus jellemzi majd a Kos hétfőjét: ma többre képes, több energiája van, mint egy átlagos napon, főleg mint egy átlagos hétfőn. Sőt, a mai nap azt is megmutatja majd önnek, mit tehet annak érdekében, hogy ez a plusz tartós legyen.

Bika (04.20.–05.20.)

Nem tudja elengedni az aggodalmait, pedig ma olyan programja lehetne, ami segítene abban, hogy jobb kedve legyen. Az önhöz közel állók látják, hogy nem tud fókuszálni a jó dolgokra, ezért mindent elkövetnek, hogy rávilágítsak arra, hogy meg kell tanulnia jól éreznie magát.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A mai nap nagyrészt az újratervezésről fog szólni. Megtalálja a módját annak, hogy az eddigi problémáit megoldja, és végre egy olyan életformát alakítson ki, ami sokkal kényelmesebb lesz az ön számára, valamint a családjának is.

Rák (06.22.–07.22.)

Nagyon egy hullámhosszra kerültek valakivel az utóbbi időben. Ez az új kapcsolat rendkívül jó hatással lesz ma önre, és olyan tanácsokat fog kapni az illetőtől, amikre mostanában már nagyon szüksége volt.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nehezen tudja elengedni a múltat, pedig a mai nap arra hívja, hogy a jövőbe tekintsen. Amennyiben nem ezt teszi, elszalaszthat egy fontos lehetőséget.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ma két személy kap kulcsszerepet az ön napjában. Az egyikük nem a saját nevében jár el, hanem valakinek az érdekeit képviseli, a másikuk pedig saját magának sem vallja be, de akar öntől valamit.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ma fontos dologra fog rájönni a saját álmaival kapcsolatban. Mostanáig mindig mások vágyait helyezte előtérbe, ezért a saját céljaival nem tudott olyan tempóban haladni, ahogy szeretett volna. Készen áll arra, hogy most mindez megváltozzon?

Skorpió (10.23.–11.21.)

Bizalmatlan valakivel kapcsolatban, aki kicsi, de fontos szerepet kap a mai napon az ön életében. Nem feltétlenül ez a jó hozzáállás az illetőhöz, hiszen a csillagok azt mutatják, hogy ez a személy valójában csak jót akar önnek, de az ön negatív hozzáállása ellehetetlenítheti azt, hogy a kapcsolatuk gyümölcsözővé váljon.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy kellemetlen szituációba keveredik, amiből akár egy nagyobb vita is lehet. A legjobb lesz, ha amennyire tud, elhatárolódik, és nem folyik bele a dolgokba, mert lényegében ez nem az ön csatája lesz. Próbáljon meg minél kevesebbet stresszelni, mert ha aggodalmaskodik, a nap legszebb pillanatáról maradhat le!

Bak (12.22.–01.19.)

Keresse, figyelje ma a kilences számot, ugyanis ez a szám fogja felhívni ma az ön figyelmét egy olyan ablakra, amin keresztül előrepillantva megláthatja saját jövőjét.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Valaki az ön környezetében megszegi egy ígéretét. Vannak okok és magyarázatok, és fontos, hogy ne csak magyarázkodást lásson abban, ha az illető ezekkel indokolja a történteket. Az ön kezében van egy kulcs, amivel a helyzetet pozitívra változtathatja.

Halak (02.19.–03.20.)

Ma megtörik egy hosszú láncolat, egy olyan sorozat, aminek a folytatódása egyértelműnek tűnt jó ideje. Most mégis hiányzik egy láncszem, de ne aggódjon, azt mutatják a csillagok, hogy a láncolat hamarosan folytatódik, illetve újrakezdődik majd.

(Kiemelt kép: Shutterstock)