Napi horoszkóp, 2022. május 3.: ezt ígéri az asztrológia a csillagjegyeknek keddre

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

 

2022. május 3., 00:04

Szerző:

Minden hétköznap napi horoszkóppal jelentkezünk itt, a 168.hu-n. Mutatjuk, mit üzen mára az asztrológia a csillagjegyeknek!

Kos (03.21.–04.19.)

A munkahelyén összetűzésbe kerülhet egy önhöz közelálló személlyel. Ne felejtse el, hogy a legjobb megoldás mindig az egyenesség és az őszinteség, mondja el kollégájának ha bántja valami és ketten együtt megoldhatják a problémát. 

Bika (04.20.–05.20.)

Úgy érezheti, hogy túl sok változás történt az elmúlt időszakban, ezért érdemes lenne kicsit visszavenni. A mai délutánt és estét hagyja meg arra, hogy kipihenje a fáradalmait és egy kicsit saját magára koncentrálhasson. Nem kell mindig pörögni! 

Ikrek (05.21.–06.21.)

A nap folyamán a munkahelyén egy olyan dicséretben, vagy elismerésben részesülhet, ami az egész hetét feldobhatja. Szintén remek alkalom arra, hogy a felettesével beszéljen arról, ha úgy érzi, hogy jelenlegi pozíciója helyett valami másra vágyna, amiben jobban kiteljesedhet.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy régi barátja keresheti fel, aki valamilyen szívességet szeretne kérni. Közben pedig akár közelebb is kerülhetnek egymáshoz és újra egy komoly barátság alakulhat ki. Este azonban szánjon egy kis idős saját magára is, hogy kipihenje a fáradalmait! 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az oroszlánok számára szerencsét hoz a mai nap, legfőképpen anyagi szempontból: akár egy régi üzlet is profitot hozhat, de érdemes lehet egy sorsjegyet is vásárolni, ugyanis ma a fortuna tényleg ön mellett áll. Engedje el magát és élvezze ki a mai napot! 

Szűz (08.23.–09.22.)

Az elmúlt időszakban rengeteg időt töltött azzal, hogy másokon segítsen, legfőképpen a családtagjai számára volt igazi támogatás. Fontos azonban, hogy saját magával is foglalkozzon és, ha ön érzi úgy, hogy nincs jó passzban akkor kérjen segítséget, szerettei viszonozni fogják, mindazt amit adott. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ma egy fontos beszélgetésre kerülhet sor egy közeli családtagjával, vagy barátjával, ami az egész kapcsolatukat meg fogja határozni az elkövetkezendő időszakra. Fontos, hogy mondja el mit érez és éreztesse azt, hogy ön is nyitott arra, hogy megbeszéljenek bármit. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ma valaki csúnyán felbosszanthatja a munkahelyén, de próbálja meg elengedni! A nap folyamán rengeteg pozitív élmény is érheti, ha nem engedi, hogy egy rossz élmény elrontsa az egész napját. Töltsön minél több időt a szeretteivel. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

A mai napon a munkában és a magánéletben egyaránt szerencse érheti: kipihenten indult a kedd, ez pedig meg fog látszani a teljesítményén is. A felettese és a munkatársai is értékelni fogják a kemény munkáját, ami hamarosan meghozza a gyümölcsét.

Bak (12.22.–01.19.)

Gondolkodjon mielőtt cselekszik! Ez a mai nap fontos szabálya lesz a Bak jegy szülöttjeinek. Haragból, dühből ne hozzon döntéseket, mert később megbánhatja, mielőtt bármi drasztikusat lépne gondolja át, hogy pontosan mit szeretne.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A mai napon szerencse érheti pénzügyek terén, egy olyan állásajánlatot kaphat, ami anyagilag és szakmai fejlődés szempontjából is előrelépés lehet. Ne féljen a változásoktól, próbálja meg élvezni a lehetőségeket, amelyeket az élet az útjába sodort. 

Halak (02.19.–03.20.)

A mai nap megfelelő időpont lesz arra, hogy a munka végeztével egy kicsit a testmozgásra fektesse a hangsúlyt: akár egy hosszabb séta is remek lehet, hogy javuljon a közérzete, valamint levezesse a feszültséget. Este pedig egy kis minőségi idő a családjával segíthet jobb kedvre derülni. 

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek szerelmet hoz május első fele

3 csillagjegy, akik számára új kezdetet hoz az új hónap

3 csillagjegy, akinek érdemes most még jobban figyelnie a testére-egészségére

(Kiemelt kép: Pexels)

Horoszkóp