Napi horoszkóp, 2022. július 13.: a Mérleg pénzhez jut, a Bak családi gondokkal küzd

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. július 13., 00:05

Szerző:

Mutatjuk a friss napi horoszkópot! Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, ha kíváncsi arra, mit üzen önnek mára az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

Versenyhelyzetben találja magát valakivel és úgy érzi, hogy nem elég tehetséges, így szinte biztosra veszi, hogy nem ön fog kijönni a szituációból győztesen. Talán, ha egy icipicit több bizalmat fektetne saját magába akkor váratlan meglepetést okozhat önmagának. Ne féljen semmitől!

Bika (04.20.–05.20.)

Ma egész nap kapkod, pedig a munkájában akkor lesz igazán sikeres, ha odafigyel minden apró részletre, főleg amikor kényes feladatokról van szó. Ha leszeretné nyűgözni a feletteseit és a kollégáit akkor mindenképpen érdemes kicsit lassítania a tempón. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma úgy érzi, hogy valamilyen fontos üggyel kapcsolatban muszáj lépnie vagy véleményt nyilvánítania. Nos, ha tényleg így érez és ez ennyire nagy dolog önnek akkor ne tartsa magában, amit gondol. Higgye el, hogy a közvetlen környezet is büszke lesz a bátorságára és arra, hogy kiáll az igazáért. 

Rák (06.22.–07.22.)

Párkapcsolati vagy családi problémákkal találhatja magát szemben. Ezek a gondok leginkább abból fognak fakadni, hogy jelenleg annyi munkája van, hogy meg sem tudja hallgatni a másik ember nézőpontját, így csak a saját igazát hajtogatja. Próbáljon meg egy kicsit időt szánni a magánéletére is!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Rengeteg teendője van a mai napra, de egy közeli barátja is a segítségét fogja kérni. Most önön múlik a döntés, hogy a saját feladatait vagy másokat helyez előtérbe. Az biztos, hogy bárhogy is dönt ne érezzen bűntudatot, mert nyilván segítsen, ahogy tud, de az is számít, hogy a saját munkáját ne hanyagolja el. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Egész nap úgy érzi, hogy senki sem veszi komolyan, pedig egy olyan ötlettel állt elő, amiben tényleg hisz és úgy gondolja, hogy hatalmas siker lehet belőle. Mi van, ha csupán annyi a probléma, hogy rosszul közölte a mondanivalóját? Próbáljon meg minél tisztábban és érthetőbben kommunikálni. 

Mérleg (09.23 - 10.22)

Anyagilag szerencse érheti, de vigyázzon nehogy rögtön minden pénzét elköltse, mert még érhetik váratlan kiadások a hónapban. Valamint a mai nap remek lehet arra, hogy egy kicsit rendszerezze az életét, a lakását és a munkahelyi íróasztalát is. Jobban fogja érezni magát később!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Valahol még ön is meg fog lepődni, mennyire sikerül megnyílnia ma valakinek. Egy igazán komoly és fontos beszélgetésen fog átesni egy közeli barátjával, akivel talán idővel ez a barátság átalakulhat szerelemé is. Ez már tényleg csak önökön múlik!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy közeli ismerőséről visszahallhat valamit, amit nem akar majd elhinni. Nos, akár igaz, akár nem gondoljon bele, hogy önnek, hogy esne, ha egy ilyen kényes témával kapcsolatban kibeszélnék a háta mögött. Legyen okosabb és inkább támogassa a barátját ebben a nehéz helyzetben!

Bak (12.22.–01.19.)

A mai napja inkább munkának kedvez és nem az érzelmeknek. Míg a karrierje szárnyal, addig az otthoni helyzet nem a legfényesebb. A munka végeztével próbáljon meg arra koncentrálni, hogy megtudja oldani a családi gondjait is. A lényeg a nyitottság és az őszinteség. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy bizonyos esemény teljesen felborítja a napját és az érzelmeit. A legjobb az lesz, ha egy kicsit magába fordul és elgondolkodik azon, hogy mit szeretne pontosan és mi az, amit nem. Fontos megtanulnia, hogy sehol sem kell kötelezettségből maradnia, ha úgy érzi, hogy egy helyet túl nőtt akkor lépjen ki, ha teheti. 

Halak (02.19.–03.20.)

Egy közeli kapcsolatát egy kis feszültség színezi az utóbbi időben. A mai napon lehetőségük lesz arra, átbeszéljék a dolgot kettesben, de vigyázzon, ne a másikon próbálja a feszültségét levezetni, még akkor sem, ha úgy érzi, valamennyire ő is hibás abban, hogy a dolgok így alakultak.

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek komoly döntést kell meghozniuk a napokban

3 csillagjegy, akikhez még a héten beköszönt a szerelem

3 csillagjegy, akiknek fantasztikus hírekkel indul a következő hét

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp