3 csillagjegy, akikhez még a héten beköszönt a szerelem

A nyár közepén vagyunk és bizony az asztrológia szerelmet ígér, különösen a lent említett 3 csillagjegynek!

2022. július 11., 11:13

Szerző:

Szerelmi ügyekből nem lesz hiány ezen a héten! Mutatjuk, melyik az a 3 csillagjegy, akiknek a romantika fontos szerepet fog kapni az életükben. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ha a héten indul nyaralni akkor bizony egy románccal teli vakációnak néz elébe. Legyen szó külföldről vagy belföldről egy titokzatos idegen bizony megfogja dobogtatni a szívét és a flörtölésből sem lesz hiány. Élvezze ki az együtt töltött perceket és ne féljen önmaga lenni egy pillanatig sem! 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Habár azt hiszi, hogy egy nagyon unalmasnak hétnek néz elébe, hamar kiderül, hogy az új kollégája nem csak barátként tekint önre. Nagyon úgy tűnik, hogy az érzés kölcsönös és hamarosan akár az első randira is sor kerülhet. Azonban vigyázzon, hogy ha véletlenül nem minden úgy alakul, ahogy eltervezték akkor a későbbiekben se legyen kínos együtt dolgozni!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Valaki felbukkan az életében, akivel már hosszú évek óta nem találkozott. Az érzések azonban azonnal vissza fognak térni mindkettőjükben. Nos, ha szinglik és régen is odáig voltak egymásért, miért ne lehetne megpróbálni újra? Az már csak önökön múlik, hogy ez csupán egy nyári kaland vagy valami több lesz.

Még több horoszkóp

Napi horoszkóp, 2022. július 11.: a Bikát az érzelmei irányítják, a Bak párkapcsolati problémával nézhet szembe

3 csillagjegy, akiknek fantasztikus hírekkel indul a következő hét

3 csillagjegy, akiknek változások jönnek el magánéletükben

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp