Napi horoszkóp, 2024. március 13.: a Kos nagyon erősen fókuszál, a Rák bölcs társat kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2024. március 12., 20:03

Szerző:

Hadd ajánljuk a figyelmébe a szerdai napi horoszkóp előrejelzését! Önnek mit ír? Görgessen le a születési dátumának megfelelő csillagjegyhez, és olvassa el!

Kos (03.21.–04.19.)

Jelenleg nagyon fókuszál valamire, de emiatt háttérbe szorul a család. Muszáj lesz valamiféle egyensúlyt megtalálnia, különben olyan embereket veszíthet el, akik nagyon közel állnak a szívéhez. A kompromisszum a kulcs! 

Bika (04.20.–05.20.)

Amire készül, azt ne ma tegye meg! A nap végére minden bizonnyal be fogja látni ön is, hogy ezen a szerda nem volt alkalmas idő arra, amit meg szeretne csinálni, el szeretne mondani vagy le szeretne tudni: lesz sokkal jobb alkalom is igen hamar. Rossz szokás a folyamatos halogatás, de vegye figyelembe azt is, hogy mindennek meg van a maga ideje.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Füllentésen kapja az egyik barátját. A legjobb, amit tehet, ha a brutális szembesítés helyett inkább megértéssel fordul felé, ugyanis nyomós oka volt arra, hogy nem mert őszinte lenni senkivel sem. Legyen megértőbb és támogatóbb, most nagy szükség lesz önre!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy bölcs, tudós és értelmes embert állít a sors a Rák mellé ezen a szerdán. Lehet, hogy most először találkozik az illetővel, lehet, hogy már ismerik egymást egy ideje, az is lehet, hogy ő az a személy, aki a legközelebb áll az ön szívéhez. Az viszont biztos, hogy ez a bölcs személy egy olyan módon nyilvánítja ki a tudását, amire ön még nem számít: egészen megrendítő lesz a bölcsesség, amit az illető sugároz.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán életében ma megismétlődik valami. Olyasmi történik, ami egyszer már megtörtént, de természetesen nem lesz minden hajszálpontosan ugyanolyan, sőt, egyvalamiben merőben különbözik majd ez a mostani eset az elsőtől. Nagyon fontos üzenetet hordoz, hogy mi az, ami most másképp alakul majd, mint először, tartsa tehát nyitva a szemét!

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz érzelmi életében fontos nap lesz ez a szerda. Ha párkapcsolatban él, akkor a párja egy olyan dologgal fogja meglepni, amire régóta vágyott. Az egyedülálló Szüzeknek pedig azt jelzi előre a horoszkóp, hogy akitől ma ajándékot, szívességet vagy figyelmességet kapnak, az az illető még nagyobb szerepet kaphat a jövőben az életükben.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Valaki csúnyán elront valamit az ön környezetében. Most itt a lehetőség, hogy éles eszével megoldja a megoldhatatlannak tűnő feladatot, de közben legyen óvatos, mert más úgy érezheti, hogy egyedül akarja elvinni a dicsőséget!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nem sok időt szán a pihenésre, de ez a mai napon már oda fog vezetni, hogy frusztrált és fáradt lehet. Ezen a napon jobb, ha a túl nagy rohanás és a túl sok munka helyett most az alvást, a sok teát és a vitaminok szedését válassza. A munka megvár! 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Saját magának sem akarja bevallani, hogy egy barátsága kissé megromlott az utóbbi időben. A mai nap meg fogja mutatni, hogy eljött-e az ideje, hogy elengedjék egymás kezét. Érthető, hogy próbálja helyrehozni a dolgokat, de ami nem megy, azt felesleges erőltetni a jövőben. 

Bak (12.22.–01.19.)

Ma rengetegen hívják a Bakot telefonon, de szíve szerint fel sem venné senkinek. Nos, a jó hír, hogy bármikor dönthet így. Húzza meg a határait, és ha azt érzi, hogy ami sok az sok, lépjen valamit. A barátai meg fogják érteni, hogy egy kis magányra vágyik. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Jobb, ha tudja, hogy valaki szeretne önnel beszélni egy nagyon fontos ügyben, de folyamatosan azt érzi, hogy ön nem elérhető érzelmileg. Nyisson felé, különben nem fognak felszínre kerülni olyan dolgok, amik nagyon sokat számíthatnak a jövőben. 

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak elé ma egy olyan feladat kerül, amit tényleg élvezet lesz megcsinálni, sőt tanulhat, vagy akár szakmailag fejlődhet is belőle. Vigyázzon azonban, mert van valaki, aki nem örül annyira az ön sikereinek.

(Kiemelt kép: Shutterstock/DG Stock)

Horoszkóp