Napi horoszkóp, 2024. március 11.: a Mérleg leküzdi a félelmét, a Skorpió értékes tapasztalatot szerez

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2024. március 10., 20:01

Szerző:

Kezdje az új hetet a friss napi horoszkóp előrejelzésével! Lassan remélhetőleg beindul ez a tavasz, de nézzük addig is, mit ír az előrejelzés ennek a rövid munkahétnek az első napjára!

Kos (03.21.–04.19.)

Kellemetlen szituációba kerül valaki előtt, de semmi olyan nem történik, amiért szégyenkeznie kellene. Fontos, hogy megtanulja, hogy mások véleménye nem határozza meg az ön életét, valamint semmi gond nincs azzal, ha kiáll saját magáért. 

Bika (04.20.–05.20.)

Egy régi emlék ma rossz érzéseket kelt önben. Ne féljen bevallani, ha vannak az életében olyan élmények, traumák, amiket még nem dolgozott fel teljesen. Van a környezetében valaki, aki támogatja önt, ne féljen beszélni neki arról, hogy mi van önben!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma nehéz helyzetbe kerül, de szerencsére sikerül megőriznie a hidegvérét. Érthető, hogy úgy érzi, hogy egy rendkívül igazságtalan helyzetbe került, de látni fogja, hogy nagyon sokan ön mellett állnak, és mindenben támogatják. 

Rák (06.22.–07.22.)

Van egy személyes kapcsolata, amin nem éppen a jó irányba halad jelenleg, de az igazság az, hogy mindkettőjüknek szüksége lenne arra, hogy egy kicsit engedjenek a saját igazukból. Üljenek le, és nyugodt körülmények között próbálják megbeszélni a nézeteltéréseiket!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A mai nap arra a felismerésre hívja az Oroszlánt, hogy az önbecsülése nem mások véleményétől függ. Az elmúlt időszakban keményen megdolgozott mindenért, ezért ideje a sarkára állnia, és nem hallgatni olyan emberek véleményére, akik nem is ismerik igazán önt. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Nehéz napja van, és egészségügyileg sem érzi magát a toppon. Ne féljen segítségét kérni a munkahelyén, illetve a családtagjaitól! Nyugodtan szóljon nekik, hogy egy kicsit vállaljanak át öntől a mindennapi teendőkből. Mindenkinek szüksége van a pihenésre-gyógyulásra

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mai napon az egyik legnagyobb félelmét kell leküzdenie, de a jó hír, hogy nincs egyedül a bajban, mert a szerettei mindenben támogatják önt. Meglátja, hogy hamarosan nem lesz olyan dolog, ami képes lenne megijeszteni önt. Legyen bátor!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Végre egy nehéz feladaton sikerül túljutnia, aminek nagyon fog örülni, de hamar rájön, hogy bőven van még megoldandó dolog még így is. A jó hír viszont, hogy a ma szerzett tapasztalattal és sikerélménnyel a maradék már jóval gyorsabban fog menni.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Az ön környezetében egy fontos témával kapcsolatban sokan eltérő véleményen lesznek. Általában ön az a személy, aki mindig belemegy a másik opcióba, hogy elkerülje a konfliktust. Most, ha úgy érzi, hogy megéri kiállni az igazáért, akkor tegye meg. 

Bak (12.22.–01.19.)

Egyre jobban érzi, hogy valami hiányzik az életéből, de fél lépéseket tenni a változás felé. Találkozni fog valakivel, akinek a felfogása teljesen más, mint az öné, de könnyen lehet, hogy ő lesz az az ember, aki a változás irányába fogja vezetni önt.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma megismerhet egy új baráti társaságot, akikkel hamar megtalálja a közös hullámhosszot. Lesz valaki, aki sokkal inkább felkelti az érdeklődését, mint a többiek, az illető akár fontosabb szerepet is kaphat majd az ön jövőjében.

Halak (02.19.–03.20.)

Feszült a környezet ma ön körül, és ez nem fog segíteni abban, hogy jobb kedvre derüljön. Úgy érezheti, hogy valaki inkább ellenséges szándékkal közeledik ma ön felé. Ne legyen gyanakvó, ne legyen pesszimista, de mindenképpen hallgasson a megérzéseire, mert nem fognak tévedni!

(Kiemelt kép: Pexels/Andrea Piacquadio)