Napi horoszkóp, 2024. május 9.: az Oroszlán hatalmasat lép előre, a Mérleg kikerül egy csapdát

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2024. május 8., 20:04

Szerző:

Itt az ideje, hogy tartson egy miniszünetet, és olvassa el, hogy mit ír mára önnek a napi horoszkóp! Milyen lesz vajon ez a csütörtök?

Kos (03.21.–04.19.)

Lesz egy-két rizikós szituáció a napban, amikor talán úgy érezheti majd, hogy vékony jégen jár. Ne aggódjon, mert megvan önben minden, ami kell ahhoz, hogy ezeket a helyzeteket prímán kezelje és átvészelje – aztán pedig közeleg a megérdemelt pihenés és felüdülés!

Bika (04.20.–05.20.)

Olyasvalaki szorul az ön segítségére, akit ön vagy alig ismer, vagy kifejezetten nem kedvel, esetleg az ellenségének tart. Emelkedjen felül negatív érzésein, és tegye azt, ami a lelke legmélye szerint helyes!

Ikrek (05.21.–06.21.)

A nap végén talán ön is meglepetéssel konstatálja majd, mennyi pozitív energiája volt ezen a csütörtökön. A kisugárzása ma akkor is inspirál mindenkit  az ön környezetében, ha  ezt ön észre sem veszi, de talán jobb, ha tudatosítja magában, hogy az ön pozitivitása nem csak önt emeli fel, hanem mindenki mást is.

Rák (06.22.–07.22.)

Nem volt éppen könnyű időszak ez a tél és tavasz, de fontos, hogy el tudja engedni, amit nem érdemes továbbvinnie a nyárba, és megtalálja-megtartsa a belső békéjét. A mai nap pontosan erre fog rámutatni: mi az a két dolog, amit mindenképpen a múltban kell hagynia, ha szebb jövőre vágyik.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A mai nap arra hívja meg önt, hogy egy hetek-napok óta húzódó, feszültséggel járó viszonyt egy kompromisszummal oldjon fel. Nem lesz éppen a lehető legjobb megoldás ez az ön számára, de a másik félnek sem: mindkettejüknek engedniük kell. És még ezzel együtt is hatalmas előrelépés lesz az ügyben ez a mai kompromisszum.

Szűz (08.23.–09.22.)

Amilyen jól esik önnek is néha az érdeklődés középpontjában állni, ugyanennyire vágyik valaki a figyelemre az ön környezetében – az is lehet, hogy éppen az ön partnere az illető. Vegye észre, hogy ki az, aki megértő fülekre vágyik és hallgassa meg, mit szeretne mondani! Igen fontos beszélgetés kerekedhet a dologból.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg ma különösen erős tisztánlátásban, logikus gondolkodásban. Remekül tud józan és precíz lenni, ha akar. Ez az energia-adomány hozzásegítheti ma önt, hogy kikerüljön egy olyan dolgot, ami utólag csapdának fog bizonyulni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Könnyen lehet, hogy úgy érzi, hogy nem megfelelően bánnak-bántak önnel a munkahelyén vagy egyebütt. Ne hagyja annyiban a dolgot, szólaljon fel az igazáért, de ma érdemes körülnéznie, mert találhat egy szövetségest: vele együtt, egyesített erővel többre vihetik!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ha olyan érzése van, hogy egy családtag vagy barát titkol valamit ön elől, a mai nap egy jó alkalom arra, hogy rákérdezzen a dologra. Az már az illetőn múlik, hogy színt vall-e vagy sem, az ön oldaláról a legfontosabb, hogy megpróbálja megértéssel és kedvesen megbeszélni, tisztázni a kérdést.

Bak (12.22.–01.19.)

Ha úgy érzi, többször volt rossz a kedve az utóbbi időben, ennek két oka is lehet: az elegendő pihenés hiánya, illetve az elegendő mozgás hiánya. Ma egy beszélgetés közvetve, de mégiscsak rámutat egy dologra, amin minden bizonnyal érdemes változtatnia, hogy harmonikusabban teljen a hónap hátralevő része, illetve majd a nyár.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy olyan személy vagy jelenség lép ma be az ön életébe, akiről vagy amiről nem tudhatja, honnan és milyen szándékkal-célból érkezik. Vigyázzon, ha nyílt gyanakvással fogadja a jövevényt, mert önbeteljesítő lehet a jóslat, és tényleg rosszra fordul ez a sztori. Ha azonban bizalmat szavaz az újdonságnak és kedvesen fogadja, ezzel bevonzza a pozitív folytatást.

Halak (02.19.–03.20.)

Úgy látja, hogy néhányan ön körül egyre kevesebbet, egyre hanyagabbul teljesítenek. Ön valahol arra hajlik, hogy akkor tegyen így ön is, de ne engedjen a csábításnak! Éppen azért, mert ők kevésbé teszik oda magukat, nagyobb szükség van önre, és most még többet számít az ön tehetsége és odafigyelése – a jutalma is nagyobb lesz!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Ivanko80)

Horoszkóp