Napi horoszkóp, 2024. május 30.: az Ikrek megsejt valamit, a Vízöntőnek érdekes napja lesz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2024. május 29., 20:04

Szerző:

Elérkezett a csütörtöki napi horoszkóp ideje, mutatjuk, mit ír önnek az aktuális előrejelzés a hónap utolsó előtti napjára!

Kos (03.21.–04.19.)

Többen is tartoznak önnek: van, aki egy bocsánatkéréssel, van, aki valami egyébbel. Nem fog ma mindent megkapni, ami jár önnek, de lesz, ami megérkezik belőlük. Végre.

Bika (04.20.–05.20.)

Hall valakitől valamit, amit nem tud mire vélni. A horoszkóp figyelmeztet: ha valóban nem tudja hova tenni az elhangzottakat, ez azt jelenti, hogy még nem rendelkezik minden információval a dolog megértéséhez. Ne kombináljon, mert rossz következtetésre jut, tárolja csak el a hallottakat az agyában úgy, ahogy elhangzottak, hogy majd később értelmezni tudja őket!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Rossz előérzet támad az Ikrek lelkében a mai napon egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Fontos, hogy kapcsolatban legyünk az intuíciónkkal, de nem szabad elfelejteni, hogy az ember megérzései néha csalnak. Ez lesz a helyzet például a mai napon: amitől előre tart, amivel kapcsolatban előre rosszat sejt, arról meg fogja látni, hogy mégsem rossz, vagy legalábbis mégsem olyan rossz, mint ahogy előre érezte.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy régóta elveszett(nek hitt) dolgot talál ma meg, és ez nem feltétlenül lesz egy fizikai tárgy. Vannak dolgok, amik addig rejtőznek, amíg az ember keresi őket, aztán amikor az ember feladja a keresést, egyszer csak előbújnak.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nem nagyon fogadják ma be a mélységek az Oroszlánt. Ez egy olyan nap, amikor nagyobb távokat le fog tudni úszni a felszínen, de az elmélyülésre most ez a csütörtök kevésbé alkalmas. Azért persze néha érdemes mégis megpróbálni, csak ha nem megy, ne essen kétségbe, haladjon tovább, aztán talán legközelebb, talán majd holnap!

Szűz (08.23.–09.22.)

Az alkotásra különösen alkalmas nap érkezett el a mai nappal a Szűz számára. Tegye bele magát minden egyes dologba, amit kiad a kezei közül, meg fogja látni, mennyivel jobban sikerül minden – az is, amit nem csak kedvtelésből alkot, hanem úgymond muszájból csinál meg.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Valaki el szeretne önnél érni valamit, de a nyomulás lehet, hogy visszatetszést kelt majd önben. Ne legyen így, mert egyáltalán nem biztos, hogy rossz az a dolog, amit az illető meg szeretne valósítani. Akkor döntsön csak, amikor pontosan tudja, hogy miről van szó!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A mai nap a felkészülés napja a Skorpió számára. Hamarosan egy megmérettetés vagy próba várja önt, és a mai nap a legjobb idő arra, hogy erre felkészüljön. Figyeljen befelé, és tegye, amit a belső megérzése diktál: tudni fogja, mivel készüljön!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy egyébként egészen kellemes nap vár a Nyilasra, de lesz ebben a csütörtökben egy mozzanat, ami negatívan érinti önt. Talán ön is belátja, hogy nem a sors pikkel önre, hanem ez most így igazságos, ennyi belefér.

Bak (12.22.–01.19.)

A mai napon megmutatja magát a Bak számára egy mély és fontos igazság. Olyasvalamire lesz most figyelmes, ami minden hétköznapot és minden ünnepet aláfest, de valamiért pont ma kell történnie egy olyan eseménynek, ami felhívja az ön figyelmét erre az egyszerű és fontos igazságra.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Érdekes napja lesz a Vízöntőnek: most tisztábban ért a testbeszédből és az ön felé áramló energiákból, mint a szavakból. Becsúszhat egy félreértés is a napba, szóval ma különösen törekedjen arra, hogy tisztán és egyértelműen fejezze ki magát, hiszen pusztán testbeszéddel mégse tudja az egész napot lebonyolítani!

Halak (02.19.–03.20.)

Egyértelmű, hogy mire hívja ma a Halakat a horoszkóp: vesse ki a szívéből a haragot, mert ezzel tudja távol tartani önmagától a bajt! Nézzen önmagába, és szabaduljon meg a haragtól, mert az akkor sem az ön javát szolgálja, ha úgy érzi, hogy jogos!

(Kiemelt kép: Shutterstock/G-Stock Studio)