Napi horoszkóp, 2024. május 23.: az Ikrek tele van energiával, a Szűz megtalálja a belső békét

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2024. május 22., 20:04

Szerző:

Ahogy szoktuk, nem maradhat ki a csütörtöki napi horoszkóp sem! Ha kíváncsi az asztrológia önnek szóló, ma aktuális üzenetére, görgessen le a születési dátumának megfelelő csillagjegyéhez!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos ma elveszít valamit vagy valakit, de hamar rá fog döbbenni, hogy igazából nem is elveszítette, hanem megszabadult tőle. Van még olyasmi az életében, ami csak hátráltatja? Ez a nap arra is meghívja önt, hogy mintegy leltárt csináljon az életében, és felmérje, miből van túl kevés, és miből túl sok.

Bika (04.20.–05.20.)

Ez a nap akkor megy majd a legjobban, ha minél többször átengedi az irányítást másoknak: meg fogja látni, jól teszi, ha megbízik másokban, mások tehetségében, illetve képességeiben. Dőljön hátra néha egy kicsit, kapcsoljon ki, meglátja, milyen prímán tudnak működni a dolgok akkor is, ha ön nem kontrollálja őket!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Energiának nincs ma híján az Ikrek! Egy kicsit könnyebben megy ma minden, mint szokott: nem találja terhesnek azokat a feladatokat sem, amik pedig nem állnak olyan közel a szívéhez, és azokkal az emberekkel is megtalálja a hangot, akikkel egyébként nem könnyű a kommunikáció.

Rák (06.22.–07.22.)

Lesz ennek napnak egy olyan pillanata, amikor úgy érzi majd, hogy eddig és ne tovább, többet nem bír. De ezután a pont után következnek majd a legfontosabb élmények: kikerül a komfortzónájából, és fontos dolgokat tanulhat meg saját magáról, illetve egy önhöz közel álló személyről egyaránt.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy roppant pozitív dolog történik ma önnel, ami az egész napot azonnal bearanyozza majd. Ne tartsa magában a dolgot, újságolja el nyugodtan szeretteinek-barátainak, ne aggódjon, nem fogják dicsekvésnek venni!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egyre-másra csapkod a villám ön körül, de ön mégis meg tudja ma találni a belső békéjét. Ez a nyugalom most elengedhetetlen ahhoz, hogy egy nehéz és fontos döntést meghozzon, szóval használja ki a napban adandó alkalmat és forduljon befelé, ha tanácsra van szüksége. Meg fogja találni a választ önmagában.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Próbálja meg ezt napot úgy végigcsinálni, hogy semmit nem hagy függőben, és amit lehet, azt lezár, letisztáz még a nap vége előtt! Nem feltétlenül mindig jó módszer ez, de ma érdemes kipróbálnia, aztán megfigyelnie, hogyan hat mindez a hét hátralevő napjaira!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy fontos megbeszélés, feladat vagy vizsga vár önre a közeljövőben. A mai nap különösen fontos az erre való felkészülésben, szóval ha tudja, mit kell tennie, hogy jobban menjen majd a dolog, fogjon neki most!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A mai nap egy hatalmas szenzációtól lesz hangos, de legyen résen! Még a nap vége előtt bebizonyosodik, hogy ez az állítólagos szenzáció igazából nem is akkora durranás: ki fog derülni róla, hogy sokkal kisebb a jelentősége, mint elsőre tűnik.

Bak (12.22.–01.19.)

A munkahelyén vagy valamilyen házimunka végzése, illetve ügy intézése közben teljesen máshogyan alakul ma valami, mint szokott. Kerékkötő tud lenni, ha nem a megszokott kerékvágásban folyik a nap, de jó alkalom lehet ez arra, hogy valami újat tanuljon a világról – vagy éppen önmagáról!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma több helyről is dicséretet kap a Vízöntő. Érdemes végiggondolnia, hogy ki mit emel ki, miért dicséri önt! Mindenesetre ha bókolnak önnek, ne söpörje félre a dolgot, hanem köszönje meg: nincs sok értelme az álszerénységnek.

Halak (02.19.–03.20.)

Ellentétek váltják ma majd egymást a Halak napjában, igen szélsőséges csütörtöknek ígérkezik ez. Fontos emlékek merülnek fel a múltból, remények és kilátások vonják magukra a figyelmet a jövőből. Lesznek frusztráló mélypontok és hatalmas örömök is a napban.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)

Horoszkóp