Napi horoszkóp, 2024. június 20.: a Skorpió sebe begyógyult, a Nyilas mindenkit meggyőz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2024. június 19., 20:04

Szerző:

Itt a csütörtöki napi horoszkóp, olvassa szeretettel! Görgessen le a születési dátumának megfelelő csillagjegyhez, ott találja, mit üzennek mára önnek a csillagok!

Kos (03.21.–04.19.)

A mai nap eseményei, illetve főleg egy konkrét esemény mély nyomot hagy majd a Kosban. Hosszú időre alakíthatja, befolyásolhatja a gondolatait, érzelmeit, amit ma megtapasztal, tehát legyen nyitott és figyelmes!

Bika (04.20.–05.20.)

Ezt az egyébként igencsak spirituális napot némi szervezetlenség fenyegeti. Ha azonban energiát fektet abban, hogy a dolgok a megfelelő ütemben folyjanak a megfelelő mederben, egy gyönyörű napot szerezhet magának, amelyben különleges megérzéseinek köszönhetően más dimenziók titkaiba is beleleshet.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Belobbanásveszélyes helyzetbe kerül ma az Ikrek. Legyen különösen óvatos és figyelmes ma, legyen mindig tudatában annak, ami a környezetében történik, és így elkerülheti, hogy a felszín alatti feszültség a feltörjön. Közel áll egy élesebb konfliktushelyzethez, jobban teszi, ha ma mindent megtesz azért, hogy a dolog ne élesedjen tovább.

Rák (06.22.–07.22.)

Lehet, hogy nem lesz egy konkrét, megfigyelhető, külső kiváltó oka, de mélyen felkavarodnak ma önben az érzelmek. Szenvedéllyel, élettel teli nap lesz ez a Rák számára. Fontos azonban, hogy (egyelőre) ne elemezze agyon azt, ami éppen történik: csak élje meg, legyen benne, ne kívülről szemlélje, ne gondolja túl mindazt, amin éppen keresztülmegy!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ez a nap nem feltétlenül a direkt módszerek napja, figyelmezteti a horoszkóp az Oroszlánt. Ha a nyílt és egyenes kommunikációval nem ér célba, még nincs minden veszve, mert ma a háttérből irányításnak kedveznek a csillagok, ha önről van szó. Kivételesen előfordul, hogy mégsem az egyenes út a legrövidebb vagy leginkább célravezető. Ha nincs más választása, menjen körbe! Ne legyen manipulatív, ne legyen tisztességtelen – de legyen okos!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy hír összehozza a családot, illetve barátokat – minél több mindenkivel lép ma kapcsolatba, annál jobb. Jó nap ez arra, hogy megélje az összetartozást a szeretteivel, hogy tudatosítsa magában, mennyi energiát és szeretetet kap tőlük.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nagy átrendeződés várható a munkahelyén vagy egy másik olyan közösségben, ahol ön rendszeresen megfordul, ahol tagnak számít. Szüksége lesz az alkalmazkodókészségére! Könnyen lehet azonban, hogy az átrendeződés ebben a formában nem lesz végleges, szóval lehet, hogy tovább bonyolódnak majd az események idővel.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy egykor fájdalmas pontra tapint ma megint rá valaki: azt fogja ezáltal megállapítani, hogy bár felejteni nem felejtett, a seb már begyógyult, új fájdalmat már nem érez. Persze ettől még érdemes elgondolkodnia azon, hogy az illető vajon véletlenül vagy valamilyen ösztöntől vezérelve tapintott-e rá erre a bizonyos pontra.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Olyan emberekre van ma önnek szüksége, akik osztják a véleményét és gondolkodásmódját. Nem a konfrontálódás, az új területek felfedezésének napja ez a csütörtök, most a kifelé kacsingatás helyett inkább arra koncentráljon, amiben éppen benne van legközelebbi barátjaival, családtagjaival.

Bak (12.22.–01.19.)

Különleges intellektust és karizmát kap mára a Bak a csillagoktól: a meggyőzőképessége máskor is erős, de ma aztán különösen. Egy dologra azonban vigyázzon: a nap random eseményei könnyen elvonják a figyelmét, szóval legyen tudatában annak, hogy az igazán fontos dolgokra kell fókuszálnia!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy negatív kritika kissé lelombozza, de elsősorban csak az tudatosodik ezáltal az epizód által önben, hogy ki az, akinek a véleménye igazán számít. Pozitív dolgok szintén történnek majd a mai napon szép számmal, vegye észre azokat is!

Halak (02.19.–03.20.)

A mai napra azt jelzi a horoszkóp a Halak számára, hogy kitűzött céljának elérése érdekében tehet egy nagy lépést előre. A semmittevés nem fog jól esni ezen a csütörtökön, ma megvan önben az energia, hasson, alkosson!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Cookie Studio)

Horoszkóp