Napi horoszkóp, 2024. február 27.: a Bika lenyűgöz valakit, az Oroszlánnak a forrást kell figyelnie

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2024. február 26., 20:02

Szerző:

Ma is jelentkezünk a friss és aktuális napi horoszkóp előrejelzésével. Görgessen le a születési dátumának megfelelő csillagjegyhez, nézze meg, önnek mit ír most! Ha pedig a szerelmi horoszkópjára is kíváncsi, kattintson át a Cosmopolitanhez!

Kos (03.21.–04.19.)

Váratlanul beállít önhöz egy barátja, aki fontos ügyben kér segítséget. Muszáj lesz kihangsúlyoznia, hogy ezt a helyzetet nem önnek kell megoldania egyedül, csupán segítő kezet tud nyújtani, de a megoldás nem önnél van.

Bika (04.20.–05.20.)

Ma lenyűgöz valakit, aki eddig rossz véleménnyel volt önről, de most már látni fogja, hogy mennyire kitartó és hasznos munkaerő. Lehetséges, hogy hamarosan egy nem várt ajánlattal fogja megkeresni önt. Talán ez egy új barátság kezdete?

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma figyelmetlenségével kisebb bajt kever, de aztán amilyen gyorsan előállt a kalamajka, olyan hamar kivágja magát a necces szituációkból. Ez a nap arra hívja önt, hogy ideje rendszert kialakítania, hogy ilyen figyelmetlenség többször ne fordulhasson elő. 

Rák (06.22.–07.22.)

Régi barátokkal találkozik, sőt egy ajánlatot is kap valamelyiküktől, ami remek lehetőség lehet arra, hogy végre kitörjön a megszokott körforgásból. Az biztos, hogy a szakmai sikerek hamarabb jönnek, mint gondolná.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Valami olyasmit hoz ön elé az élet ma, amit nehezen tud értelmezni, nem biztos benne, hogy felismeri-e, hogy miről van szó. Nos, ha kétsége van, a mai napon a forrást vizsgálja meg. Abból, hogy honnan jön az adott dolog, üzenet vagy személy, tudni fogja, hogy mit gondoljon róla.

Szűz (08.23.–09.22.)

Rendkívül sok elintéznivaló vár ma önre, de nincs a legjobb formájában, ezért ez hamarosan az egészségére is rányomja a bélyeget. Fontos, hogy törődjön egy kicsit saját magával, valamint a pihenésről sem szabad megfeledkeznie.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Addig ne vágjon ma bele egy új dologba, amíg nincs kész a régivel! Ha túl sok tányért próbál egyszerre pörgetni, nem fog sikerülni a mutatvány. A mai nap vigyázzon, hogy ne vállalja túl magát, inkább kevesebbet végezzen, de azt jól!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy szerepváltozás napja lesz ez a Skorpió számára. Valaki, akit egy bizonyos szerepben ismert meg, mától elkezd egy másik szerepet (is) játszani az ön életében. Vajon ön is mást jelent most már az illető számára?

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy dologban peches, de valami másban nagyon is kedvező nap elé néz. Lehet, hogy lesz pillanat, amikor úgy fogja érezni, hogy bármihez nyúl, az elromlik. Szerencsére ez csakis átmeneti érzés lehet ezen a kedden, mert valami szívből megörvendezteti majd!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy barátja olyan hibát követett el, amivel megbánthatja önt vagy egy önhöz igen közel álló személyt. Saját magában kell megtalálnia a megbocsátás képességét, ha azt szeretné, hogy továbbra is egymás életének a részei maradjanak. Önön múlik minden.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Remek formában érzi magát, hiszen felesleges búslakodni olyan dolgok miatt, amiket nem irányíthat. Ez a pozitív szemlélet az ön környezetében sok mindenkire ráragad, így mondani sem kell, hogy nagyon gyorsan el fog telni a nap.

Halak (02.19.–03.20.)

Ma egy nagyon érdekes beszélgetésre számíthat, de könnyen lehet, hogy a diskurzus vitába torkollik. Vigyázzon, mert a jövőjére rossz hatással lehet, ha most durva veszekedésbe elegyedik. A legjobban teszi, ha megpróbálja elsimítani a nézeteltérést. 

(Kiemelt kép: Shutterstock/Maria Markevich)

Horoszkóp