Napi horoszkóp, 2023. szeptember 26.: az Ikrek megkapja, amit kiérdemelt, a Vízöntő a gyógyulás útjára lép

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. szeptember 25., 20:02

Szerző:

A keddi napi horoszkóp olvasható alább. Ha kíváncsi az asztrológia előrejelzésére-üzenetére, görgessen le a születési dátumának megfelelő csillagjegyhez, és olvassa el, önnek mit ír!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy múltbéli emléken keresztül látja ma a világot, és így szinte minden egy kicsit más színezetet kap. Csalódások, örömök, szárnyalás, mélység, egy arc, egy szempár – mindennek más színezetet ad, ha visszaemlékezik fiatalabb korára. Ez a nap a belátás és az emlékezés napja a Kos számára, amikor kigyullad egy fény ön felett.

Bika (04.20.–05.20.)

Nézzen szét maga körül és vegye észre: valami ma összehozta az embereket. Figyelje meg, ebben a társaságban hogyan tűnnek el a különbségek és az ellentétek! Könnyen lehet, hogy a ma kialakuló kötődés hosszabb időre együtt tartja majd a csoportot.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Hosszú utat járt be eddig a pillanatig, nem is volt buktatóktól mentes az út, de ezen a napon úgy fogja érezni, igen, ez most a jelenem, ez az enyém, megérkeztem. Ezen a napon be tudja magának vonzani mindazt, amit kiérdemelt.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy nagy formátumú személyiség alakját jelzi előre a Rák számára a mai horoszkóp. Egy olyan illetővel lesz majd dolga, akire rengetegen figyelnek, aki rengeteg figyelmet követel magának, és akinek a tettei önre nézve is következményekkel bírnak.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán olyasvalakivel vagy -valamivel tölt ma együtt időt, akivel egyrészt jólesik együtt lenni, másrészt viszont ez a valaki vagy valami teljesen felfalja önt, ha túl sokat van együtt vele. Kis mértékben szórakozás, nagy dózisban viszont maradandóan megváltoztatja önt – csak akkor maradjon tovább, ha tényleg ezt akarja.

Szűz (08.23.–09.22.)

Rossz helyre fektette be az energiáit: erőfeszítései végül nem hozták meg a várt eredményt. Más eredményt viszont mégis hoztak – ha nem is ezt szerette volna, legalább tanult a dologból, és legközelebb másként fogja csinálni.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Valaki kíváncsi az ön életére, az ön tapasztalataira. A mai nap alkalmat kínál önnek, hogy az illetővel meg tudja osztani életének egy részét, ezzel mélyítve kettejük kapcsolatát és közben nem mellesleg szélesítve az illető látókörét. Talán furcsa belegondolni, de nagyonis értékes az ön élettapasztalata, rengeteg megosztanivalója van! Íme egy alkalom, hogy valamit tényleg meg is osszon belőle.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy szépséges idegennel találkozik ezen a napon, aki felkelti a kíváncsiságát. Az okos döntés azonban az, ha őt nem engedi túl közel magához, legalábbis egyelőre nem. Nem kell feltétlenül elszaladnia a másik irányba, de maradjon még meg idegennek ez a lenyűgöző személy legalább egy időre!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Kialakult önben valakiről-valamiről egy kép, és ez a kép ezen a napon darabokra törik. Vigyázzon a szilánkok eltakarítása közben! Viszont a nap végére érezni fogja, mennyivel jobb, ha az ember egy idealizált vízió helyett végre a valóságot látja.

Bak (12.22.–01.19.)

Úgy érzi, hogy egy folyamat a végéhez közeledik. A mai nap egy alkalmat kínál a távozásra, de önnek kell mérlegelnie, hogy ennek máris eljött-e az ideje. Semmi sem tart örökké, de vajon máris ott tart, hogy új utat kell keresnie?

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Kívülről nagyjából egy átlagos keddnek fog tűnni ez a nap, de az ön belső valóságában egy igen fontos időszak veszi ma kezdetét. Ma kerülnek egyensúlyba bizonyos dolgok önben, és ez az egyensúly megteremti a lehetőséget a valódi gyógyulásra, sőt, arra is alkalmat ad, hogy elengedjen valamit, ami már csak hátráltatja önt. Rendkívül fontos, hogy ma ha csak pár percre is, de el tudjon csendesedni, hogy tényleg át tudja élni az önben zajló belső folyamatokat, a figyelmével erősítse őket!

Halak (02.19.–03.20.)

Lesz egy különösen meghatározó pillanata a napnak. A kapcsolódás egy szinte transzcendens pillanata, amikor egyetlen pillantás, a másik jelenléte is elég ahhoz, hogy mindketten rákapcsolódjanak ugyanarra a rezgésre. Egyetlen különleges pillanat is mennyi mindent meg tud változtatni!

(Kiemelt kép:Shutterstock)