Napi horoszkóp, 2023. szeptember 25.: a Kosnak pontos a megérzése, a Vízöntő visszatér egy igazsághoz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. szeptember 24., 20:01

Szerző:

Őrület, ennek a hétnek az utolsó napja már októberben lesz – de egyelőre még szeptember van, itt a hétfői napi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos ezen a hétfőn mintha a sötétben is látna: régen nem voltak ilyen erősek és pontosak az intuíciói. Figyeljen befelé, hallgasson a szívére, a legbelsőbb, legigazibb valóságra, figyelmen kívül hagyva a külső csinnadrattát és stresszt!

Bika (04.20.–05.20.)

Néha fontos aludni egyet bizonyos dolgokra. Az előző esti dolgok a másnap reggeli fényben teljesen más színezetet kapnak majd. Ne hozzon hát forró fejjel visszavonhatatlan döntést ezen a napon, bármennyire is erre csábítják majd a körülmények! Várja meg, amíg picit lecsillapodnak a kedélyek, mert sokkal könnyebben tud így helyes döntést hozni valamennyi idő elteltével.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikreknek ma egy különleges élmény adatik meg: egy rövid időre megtapasztalhatja, hogyan látja a világot valaki más, igazából milyen az élete ennek a másik embernek, milyen szemszögből tekint a dolgokra, mit szabad neki és mi elérhetetlen a számára. Ne engedje ezt az élményt nyomtalanul feledésbe merülni, mert a mai napon történtek megértése és feldolgozása nagyon fontos lehet a jövő szempontjából!

Rák (06.22.–07.22.)

Megbízik valakiben, akivel kapcsolatban egyre erősebb az sejtése, hogy az illető esetleg nem mond el önnek mindent. Úgy érzi, vakon megy ezután a valaki után, ő viszi önt valahova, és ön egyelőre nem lehet biztos benne, hogy hova. Ne engedje azonban, hogy a kétely legyőzze önben a bizalmat: ha tudja, hogy szeretik önt, akkor könnyen lehet, hogy egyelőre nincs szüksége arra, hogy ennél többet megértsen.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A szerencsés hetes áldása kíséri az Oroszlánt ezen a hétfőn: figyeljen a 7-esre, mert szerencsét hoz! A hétvégén búcsút kellett vennie valakitől vagy valamitől, de annyi minden kavarog még önben ezzel az illetővel vagy a dologgal kapcsolatban. Lehet, hogy mégsincs vége?

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy ajándékot, egy jelentőségteljes gesztus kap egy önhöz közel álló embertől. Nem illik az ajándék ló fogát nézni, de önnek mégis fel fog tűnni, hogy az illető személyisége mennyire sokféleképpen benne van ebben a gesztusban: az illető pozitív és negatív vonásai egyaránt. Ami viszont mindenképpen pozitív a dologban: a gesztus őszintesége és az alkalom, hogy ön ennyivel is jobban megismerje ezt a személyt.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Kényszerből vagy saját akaratból (vagy a kettő furcsa elegyének köszönhetően) megszegi egy ígéretét vagy fogadalmát. Két dologra figyelmezteti most önt a horoszkóp: egyrészt ha megszegte, ne hárítson, viselje a következményeket! Másrészt pedig egy kihágás nem jelenti feltétlenül az ígéret vagy fogadalom végét. A botlás után ne csússzon le a lejtőn, egyáltalán nem kell, hogy ez még egyszer többet előforduljon!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Szembenéz egy félelmével ezen a hétfőn: nem lehet, hogy ennek az érzésnek a mélyén a magánytól való rettegés áll? Az univerzum azonban két fegyvert is ad az ön kezébe: reményt és a jó akarását. Ne adja fel egyiket sem, mert ezek segítségével fogja végső soron egyben tartani, ami összetartozik önben és az önt körülvevő világban!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Új kalandot, új kihívást, új szenvedélyt ígér ez a hétfő a közeljövőre. Rengeteg dolog követeli tehát magának az ön figyelmét, de ha tud egy kicsit befelé is hallgatni, rá fog döbbenni valamire, amiről megfeledkezett az utóbbi időben. Szakítson időt erre is, még semmiről nem késett le!

Bak (12.22.–01.19.)

Úgy érzi, le van maradva egy brossúrával: a hét kezdetekor azzal szembesül, hogy más gyorsabban, többet teljesített, illetve előbbre jutott ugyanannyi idő alatt. Attól még azonban, hogy mások rohannak, nem biztos, hogy az ön számára is ez a módszer az üdvös – a nap kulcsa abban rejlik az ön számára, hogy arra koncentráljon, hogy jól csinálja a dolgokat, ne arra, hogy gyorsan!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A hétvége után a visszatérés napja ez a Vízöntő számára, jobban, mint egy átlagos hétfőn: visszatérés az igazi önmagához, azokhoz az értékekhez és igazságokhoz, amik valahogy az utóbbi időben mintha kicsit kikerültek volna a fókuszból.

Halak (02.19.–03.20.)

Magányosság érzését is tudja kelteni ez a gondolat: önből csak egy van, még egy ugyanilyen ember a világon nincsen. De ennek a hétnek a megkezdéséhez azokból a tulajdonságaiból tud a leginkább energiákat meríteni, amik miatt annyira eltér a többiektől. Legyen igazán önmaga és még erősebb lesz!

(Kiemelt kép:Shutterstock/ZoFot)