Napi horoszkóp, 2023. szeptember 14.: a Rákhoz visszatér valaki, a Nyilas megoldást talál

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. szeptember 13., 20:04

Szerző:

A mai napi horoszkóp is elkészült, olvassa szeretettel, nézze meg, mit üzennek önnek mára a csillagok!

Kos (03.21.–04.19.)

A mai napon szinte 180 fokos fordulatot véve átértékel valamit, megváltozik a véleménye valamiről vagy valakiről, rádöbben, hogy egy korábbi meggyőződésével kapcsoltban tévedésben volt. Csökönyösség lenne ezt nem bevallani mások előtt: teljesen természetes dolog, hogy az ember az élete során tanul és kijavítja a tévedéseit.

Bika (04.20.–05.20.)

Ma megtörténik önnel vagy az ön jelenlétében egy olyan dolog, amit nemrég még lehetetlennek tartott. A dolog azonban lassan kezd szinte hétköznapivá válni az ön szemében az utóbbi időben. Érdemes elgondolkodnia azon, hogy vajon miért van ez így, és hogy miért jó, miért rossz, hogy így van!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Elkövetett egy kisebb kihágást, és drukkol, hogy nehogy kiderüljön. Nos, a horoszkóp szerint ezúttal szerencséje lesz, és tényleg nem derül fény az ügyre, de ne bízza el magát, nem lehet akárhányszor megúszni, szóval ne engedjen többet a csábításnak, mert megütheti a bokáját!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy olyan személy lesz meghatározó figura az ön számára ebben a napban, aki fizikailag már nincs jelen. Lehet, hogy egy elhunytról van szó, de az is lehet, hogy egy olyan, nagy hatású személyről, akivel ön régebben kapcsolatban volt, de már régóta megszakadt ez a viszony. Figyelje meg, milyen érzéseket kelt önben, hogy ez a rég eltávozott személy még mindig így jelen tud lenni a mában!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Régóta kerülget valamit, mint a forró kását, és a horoszkóp azt mutatja, hogy a mai nap az utolsó alkalom arra, hogy nagyjából fájdalommentesen túltegye magát ezen a dolgon. Persze, halogathatja még tovább, ki tudja, meddig, de a dolog magától nem fog se elmúlni, se megoldódni, viszont káros következményei lehetnek annak, ha hagyja tovább elfajulni. Vegyen egy nagy levegőt és hajrá!

Szűz (08.23.–09.22.)

A mai arra hívja önt, hogy könnyítsen a lelkén és elmondjon valakinek egy fontos dolgot, ami a lelkét nyomja. Ha gondosan választja meg a partnert, egy olyan beszélgetőtársra talál a személyében, aki nyitottan, elfogultság nélkül, de empátiával hallgatja meg önt, és ha ön rábíz titkokat, azokat nem fogja továbbadni.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ma a nap egy teljesen váratlan időpontjában minden előzetes figyelmeztetés nélkül kopogtat majd be a romantika vagy akár egyenesen az erotika. Ennek ön kifejezetten örülne is, ha egy kicsit kevésbé lenne alkalmatlan az időpont és/vagy a helyszín. Lesz azért folytatása a dolognak? Ez csak önön múlik – ha akarja, lehet!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Van egy tabutéma, amiről sosem beszélnek egy önnel közel álló személlyel. Nos, a mai nap jó alkalmat ad arra, hogy mégis végre szóba hozzák ezt a kérdést, és hogy végre meg legyen beszélve ez is, ki legyen mondva mindaz, ami olyan régóta kimondatlan.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Megtalálja a megoldást egy meglehetősen nehéz problémára – de egyelőre csak elméletben. Hogy a dolgot hogyan lehet a gyakorlatba átültetni, az szintén hamarosan meglesz, szóval ha úgy érzi, hogy nyomon van, folytassa bátran, jó úton halad, meglesz a megoldás!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy roppant fontos dolog, a megbocsátás kap kiemelkedő szerepet az ön számára ebben az egyébként átlagosnak tűnő napban. Meglátja, a megbocsátásnak nem feltétele, hogy kölcsönös legyen – bár persze úgy a legszebb és egyben a legkönnyebb.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Érdekes beszélgetése lesz a mai nap folyamán egy olyan személyben, aki kiáltóan eltérő anyagi helyzetben van önhöz képest. Ne hallgasson a megjelenés és anyagi helyzet alapján önben megszólaló előítéletekre, ennek a személynek igenis fontos üzenete van az ön számára, amit érdemes meghallgatnia.

Halak (02.19.–03.20.)

A nap végén tekintsen majd vissza az elmúlt 24 órára, hogy mik történtek, hogyan zajlottak a dolgok! Azt fogja tapasztalni, hogy ha nem is volt egy hatalmas lépés, de azért egy fokkal feljebb jutott a létrán. Aztán ne felejtsen felfelé is tekinteni! Hova is vezet pontosan ez a létra?

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alena Ozerova)

Horoszkóp