Napi horoszkóp, 2023. október 19.: a Kos egy férfias személytől tanul, a Szűz felmentést kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. október 18., 20:04

Szerző:

Görgessen máris lejjebb a csillagjegyéhez, olvassa el, mit ír erre a csütörtökre a friss és aktuális napi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy férfias, határozott személy kap meghatározó szerepet az ön napjában. Sokat tanulhat az illetőtől, illetve az ő kommunikációs stílusából: egyenes, határozott, konkrét, bevállalós. Vele mindig tudhatja, hogy hányadán áll.

Bika (04.20.–05.20.)

Meg fog lepődni, hogy egy ilyen szürke, hétköznapi csütörtök is milyen lírai és költői tud lenni. Ez a dallam és könnyedség mindig ott van önben, és most a nem kifejezetten kedvező körülmények közepette is felszínre fog törni. Élje át, becsülje meg!

Ikrek (05.21.–06.21.)

A négyes számra figyeljen a mai napon! Akár még szerencsét is hozhat, de mindenképpen egy fontos egészre figyelmeztet majd, ami négy részből áll. Ezt az egészet keresse: saját magára ismerhet benne.

Rák (06.22.–07.22.)

Ez a nap arra hívja meg önt, hogy szétválasszon két olyan dolgot, ami összekeveredett, összegubancolódott. Itt az ideje, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, hogy ne vegyüljön el, ami nem tartozik össze. Néha meglepően nehéz beleállni a dolgokba és egyértelműen felvállalni magunkat, de a mai nap pontosan erre hívja meg önt.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ez a nap egy tartalmas, mély csenddel fog végződni. Ne ijedjen meg ettől a csendtől, mert szép és logikus konklúziója lesz egy eseménydús, sokféle szituációt és érzést tartalmazó napnak! Próbáljon meg nem rögtön belealudni ebbe a csendbe, mert lesz mit kihallani belőle: emlékeket, lelkeket, rezgéseket...

Szűz (08.23.–09.22.)

Ma megérkezik a felmentősereg, felszabadul egy olyan kötelezettség vagy feladat alól, ami jó ideje terheli, talán akár nyomasztja is. Bár az eszével tudja, hogy ez egy egyértelműen pozitív fordulat, a szívében mégis vegyesek az érzelmek – hallgassa meg őket, nyomozza ki, miért van ez!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Meglehetősen kaotikus nap lesz ez a csütörtök. Meg fogja hamar érteni, mik azok a területek, ahol ezentúl semmi haszna az előre elkészített terveknek, hiszen a dolgok úgy döntöttek, hogy a saját fejük után mennek. Ember tervez, Isten végez – és aztán az ember már nem is tervez. Ennek is megvan a maga szépsége.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ezen a napon az elengedésből kap egy kis leckét. Néha akkor mennek a legjobban a dolgok, ha nem próbálja irányítani vagy uralni őket, hanem csak hagyja, hogy megtörténjen, aminek meg kell.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Úgy érzi, mintha megálltak volna a dolgok, mintha megállt volna az idő ön körül! Álljon hát meg ön is, tegyen eleget az univerzum meghívásának, csendesedjen el egy picit! Olyan tapasztalatok felfedezése várja, amikről utólag nem is fogja érteni, hogy hogyan lehet, hogy eddig kimaradt belőlük.

Bak (12.22.–01.19.)

A mai napon egy kis olajat önt a lelki fogaskerekek közé az univerzum: könnyebben kapcsolódik majd másokhoz, gyorsabban mennek majd a lelki folyamatok önben. Figyeljen megerősödött empátiájára, mert egyszerűbben fog tudni ráhangolódni másokra, de saját belső történéseire is!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy áramlás szélén áll, és a mai nap arra hívja önt, hogy lépjen bele az árba! Lépjen bele, de egyelőre ne ugorjon fejest! Tapasztalja meg, milyen erős a sodrás, milyen hőmérsékletű és merre viszi önt, mielőtt úgy dönt, hogy átadja magát neki!

Halak (02.19.–03.20.)

Gyakran vannak eseménydús, érzelmi hullámvasúthoz hasonlítható napok az ember életében, és a mai nap pontosan ilyen lesz! Több fontos élményt is szerez, amik menet közben véletlenszerűnek tűnhetnek majd, de a nap végére meg fogja érteni, hogyan állnak össze egy szép és személyes egésszé.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Izabela Magier)

Horoszkóp