Napi horoszkóp, 2023. november 8.: a Kos rendezheti a magánéletét, a Bika dilemmáját eldönti az élet

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. november 7., 20:03

Szerző:

A szerdai napi horoszkóp olvasható alább. Ne hagyja ki ma sem – görgessen le a születési dátumának megfelelő csillagjegyhez, és olvassa el az asztrológia önnek szóló üzenetét! Holnap is várjuk önt ugyanekkor ugyanitt, a 168.hu-n a Horoszkóp rovatban minden nap friss előrejelzést talál a friss hírek mellé!

Kos (03.21.–04.19.)

A munkahelyén épp minden rendben, vagy legalábbis nincs sürgős figyelmet igénylő dolog, de a magánéletében van valami, ami alaposan összekuszálódott mostanában! A mai nap arra hívja meg önt, hogy rendezze ezt a viszonyt, mert most lehetősége nyílik erre.

Bika (04.20.–05.20.)

Hosszú ideje húzódik egy ügy, jórészt azért mert ön egyszerűen nem tudott, nem tud dönteni egy kérdésben. Amit ön nem döntött el ennyi idő alatt, azt ma eldönti az élet ön helyett.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy perc nyugta sem volt az utóbbi időben, mindig volt valaki ön körül. Ráférne már önre néhány óra egyedüllét, befelé figyelés, hogy kipihenhesse az elmúlt heteket és végre egy kicsit csakis önmagával foglalkozhasson. Van egy hely, ami csak önre vár, ahol lehetségessé válik ez a befelé figyelés – térjen be oda ma munka előtt vagy után!

Rák (06.22.–07.22.)

Rengeteget dolgozott mostanában, de ma fennáll a veszély, hogy más javára ismerik el az ön fáradozásait, más aratja le ön helyett a babérokat. Akármilyen kellemetlen is ez a számára, álljon ki magáért, a saját teljesítménye mellett!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Vidám és könnyed hangulatban van, de vigyázzon, ne vegye túlságosan lazán a feladatokat és a határidőket! A saját idejét persze úgy osztja be, ahogy jól esik, de mást azért ne hátráltasson!

Szűz (08.23.–09.22.)

Csapatban lehet ma a legeredményesebb, ezért igyekezzen ma különösen olyan emberekkel körülvenni magát, akikkel könnyen megértik egymást! Könnyen lehet, hogy kompromisszumokat kell majd kötnie a siker érdekében, ezért sem mindegy, hogy kik vannak ön körül.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Talán nem is gondolja, hogy szüksége van rá, de olyasvalaki szólítja meg ma, akinek az ön számára értékes mondanivalója van. Úgy is fogalmazhatunk, hogy kap egy jó kis lelkifröccsöt, ami annyira feltölti érzelmileg, hogy kitart egész napra, sőt egész hétre.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ritkán fordul elő az ilyesmi, de úgy tűnik, a mai nap egy pontján teendő nélkül találja majd magát. Ha így van, ne lógassa a lábát, hanem kérjen plusz feladatokat, segítsen a kollégáinak, lessen bele más munkafolyamatokba! A lényeg, hogy a főnökének, illetve a környezetének megmutassa, mennyire segítőkész és elhivatott.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Van valaki a környezetében, akivel ma valahogy semmiben sem értenek egyet. Mintha teljesen másképp látnák az eseményeket, az embereket, a jövőt. Azért ne vonjon le túlságosan messzemenő következtetéseket egyetlen rossz napból!

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak számára ez a nap nem annyira az objektív tényekről, hanem a szubjektív érzelmekről fog szólni. Előfordul, hogy a belső valóság fontosabbá válik a külsőnél, és ez így van rendjén. Mindössze arra kell vigyáznia, hogy a belső történéseit a megfelelő emberrel (vagy emberekkel) ossza csak meg, mert igen, van valaki, aki odaadással hallgatja meg, mi zajlik önben anélkül, hogy után kéretlen tanácsokkal vagy megfejtésekkel traktálná önt!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Rengeteget tett az elmúlt időben a munkahelyéért, és ma végre el is ismerik a munkáját, ráadásul mindenki előtt. Az is előfordulhat, hogy bónuszt kap vagy fizetésemelést.

Halak (02.19.–03.20.)

A szokásosnál több feladat és teendő várja önt, szóval mozgósítsa a tartalékenergiákat! Jó hír viszont, hogy olyan feladatok is vannak közte, amiket élvez és/vagy amikből rengeteget tanulhat! Nem lesz egy sétagalopp, de egyetlen perce sem lesz felesleges!

(Kiemelt kép: Shutterstock)