Napi horoszkóp, 2023. november 24.: a Nyilasnak egy fejfájással kevesebb, a Bakra nagy pillanat vár

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. november 23., 20:05

Szerző:

A pénteki napi horoszkóp olvasható alább, benne egy fontos üzenettel-előrejelzéssel önnek! Keresse ki a születési dátumának megfelelő csillagjegyet és olvassa el ma is!

Kos (03.21.–04.19.)

Semmi új információra nincs szüksége: amit már tud, az ma fog összeállni az ön fejében, hogy valami újdonságra jöjjön rá, vagy egy új dolgot indítson el. Hogy lehet, hogy ebbe így eddig még sosem gondolt bele?!

Bika (04.20.–05.20.)

Ma lehetősége nyílik csatlakozni egy új kezdeményezéshez. Több minden zárul le vagy dől össze mostanában ön körül, jó alkalom a továbblépésre, ha megragadja a ma kínálkozó lehetőséget.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan nap lesz a mai, amiben hiába próbálna szembemenni az árral. Ha a nap történései egy bizonyos irányba mutatnak, energiapazarlás másfelé indulnia, mert nem fog messzire jutni. Inkább lovagolja meg a hullámot, ne küzdjön ellene, próbáljon meg ma „igen, sőt” attitűddel hozzáállni a dolgokhoz!

Rák (06.22.–07.22.)

Ön kezdett hozzá – és most mintha át akarná venni öntől valaki. Ne hagyja, hogy a féltékenység szép csendben eluralkodjon önön: ha úgy érzi, az illető kezd túl nagy szerepet vállalni, beszéljen vele!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma egy olyan nap lesz, amikor túl sok jön a jóból. Márpedig abból is megárt a sok, mint tudjuk, de azért ártani ennyi még remélhetőleg nem fog! Főleg akkor nem, ha megpróbálja a pozitív oldalát nézni a dolognak, mert természetesen az is van neki.

Szűz (08.23.–09.22.)

Problémái adódnak egy újdonsággal, de ne aggódjon, mert minden kezdet nehéz – de ezúttal csak a kezdet lesz az! Hamarabb túllendül az első nehézségeken, mint most gondolná.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy olyan helyen fog ma ismeretséget kötni, ahol az ember nem igazán szokott barátokat találni. Márpedig az önök számára benne van a lehetőség a ma megismert személlyel, hogy egy hosszabb kapcsolatot alakítanak ki: akár jó barátok is válhatnak önökből.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy olyan versenyben vagy vetélkedésben vesz ma részt, ahol nem egyenlőek mindenkinek az esélyei. Mégsem az ér majd először a célba, akinek a legkönnyebb lett volna ezt a teljesítményt nyújtania, egy hátrányból induló fog győzedelmeskedni!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Megkönnyebbülést hoz ez a nap a Nyilas számára. Egy kellemetlen szituációból szabadul meg, és végre eggyel kevesebb dolog okoz önnek rendszeresen fejfájást, ennyivel is felszabadultabb lehet a hétvégén!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy önnél idősebb személlyel lesz ma egy meghatározó élménye, amit egyikük sem fog majd sokáig elfelejteni. Nem látja majd előre ezt a bizonyos pillanatot, de amint megtörténik, tudni fogja majd, hogy ez volt az.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy olyan ötletet vagy indítványt hall valakitől, amire igazán nem számított pont ettől a személytől. De ha már egyszer ő javasolja, fontolja jól meg a kérdést, mert könnyen lehet, hogy egy igazán pozitív dolog sül majd ki ebből!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy rokonával vagy barátjával összeállva ma lehetősége van egy olyan dolgot csinálni vagy létrehozni, amire eddig még nem volt példa. Figyelje meg, mennyire összekovácsolja önöket a közös élmény!

(Kiemelt kép: Shutterstock/greenOlli)