Napi horoszkóp, 2023. november 21.: a Mérleget őrangyal kíséri, a Baknak a testére kell figyelnie

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. november 20., 20:02

Szerző:

A mai nappal véget ér a Skorpió hava, olvassa el a friss napi horoszkóp előrejelzését, de várjuk majd vissza, mert készül a horoszkóp a szerdán kezdődő Nyilas havára!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos egy csodás nap elé néz! Lesz valakivel egy mély beszélgetése lesznek, ami mindkettőjüknek jót fog tenni. Ne felejtse el, hogy máskor is bármikor számíthat a barátjára, ha baj van, nem kell egyedül szembenéznie mindennel! 

Bika (04.20.–05.20.)

Visszatartja önt valamitől az a tudat, hogy ha ezt a lépést bevállalná, az komoly presztízsveszteség lesz. A mai nap azonban felteszi a kérdést: tényleg ennyire fontos a presztízs? Kinek a véleménye számít önnek ennyire és miért?

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ne okolja saját magát mindenért, ami az életében jelenleg folyik vagy történik, mert képtelenség egyedül mindent kézben tartani. Vegye lazábban a dolgokat, ne vállaljon felelősséget, nem legyen bűntudata olyan dolgok miatt, amiket egyszerűen nem lehet megváltoztatni!

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák számára elgondolkodtató ellentmondásokkal tűzdelt napnak ígérkezik ez a kedd. Lesz a többség és a kisebbség szerepében is 24 óra leforgása alatt, ad és kap is majd tanácsot, követelnek majd öntől és ön is követel mástól. A mai napban az fogja önt a leginkább előrevinni, aminek megvan az ilyen ellentétpárja. Élje át a világ körforgásának egyensúlyát!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán számára ez a késő őszi hétköznap egy különlegesen transzcendens nap: a szokásosnál erősebb a kapocs az ön lelke és az univerzum között. Használja ki ezt a különleges alkalmat, forduljon befelé, élje át saját belső valóságát úgy, hogy az valami külső, fizikai formában is megjelenjen: legyen az ima, tánc vagy bármi rituálé! Amire ma fókuszál, amit ma manifesztál, amiért ma tiszta szívvel imádkozik, azt hamarabb megadja az univerzum, mint ön gondolná!

Szűz (08.23.–09.22.)

Bizonytalan egy olyan dologgal kapcsolatban, amire rávenni próbálják. Érdemes lesz hallgatnia a belső megérzéseire, mert talán ez is egy jel, hogy nem a jó döntés felé próbálják orientálni önt. Inkább hallgasson saját magára.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg mellett van ma valaki, aki őrangyalként kíséri őt, és elveszi a nehéz dolgok súlyát, tompítja a kínos helyzetek élét. Talán érzi is majd bizonyos pillanatokban ennek a jóságos erőnek a jelenlétét – talán úgy érzi majd, hogy ez az erő egy konkrét személyen keresztül nyúl majd bele az ön életébe.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió a tisztánlátás ajándékát kapja mára a sorstól: valahogy fókuszba kerülnek ezen a kedden az igazán fontos dolgok. Rengeteg mindent sokkal tisztábban fog látni, mint korábban, így könnyebb lesz meghoznia azokat a döntéseket, amiket eddig inkább halogatott.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilasnak szüksége lesz ma a humorérzékére: fatálisan rossz időzítés miatt nem jön össze valami. Filmbe illően komikus helyzet adódik a dologból, és a humora mellett az őszinteségére is szüksége lesz. Ha úgy érzi, valami hibát vétett, ezt ismerje el magától, ne várja meg, amíg önre pirítanak!

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak számára az univerzum a testét helyezi a fókuszba erre a napra: amit máskor néha börtönnek érez, néha meg tatarozásra szoruló templomnak, megint máskor pedig az istenek ajándékának vagy a szabadság felé röpítő rakétának, az ma teljes valójában mutatkozik meg szépségeivel, nyűgeivel együtt. A testének mondanivalója van ma az ön számára, figyeljen rá, hallgassa meg, legyen hozzá kedves!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A munkahelyén nagy lehetőséget kap, bebizonyíthatja, hogy milyen remek munkaerő. A főnöke nagyon elégedett lesz önnel, sőt a későbbiekben még komolyabb feladattal bízza majd meg. Élvezze a sikert, mert tényleg megérdemli!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy integrációs folyamatnak akkor van vége, amikor az adott közösségben senki nem gondol már idegenként a később érkezettre, amikor már senki sem gondol az (egykori) különbözőségekre. A mai nappal egy ilyen integrációs folyamat ér véget: talán ön sem gondol már rá, de végképp befogadott valakit (vagy valamit!) az életébe.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)