Napi horoszkóp, 2023. május 2.: a Bika meglát egy nagy igazságot, a Rák spontán döntést hoz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. május 1., 20:02

Szerző:

Ez a munkahét kedden kezdődik, de ne kezdjen bele semmibe, amíg el nem olvasta a mai napi horoszkópját!

Kos (03.21.–04.19.)

Az ember néha maga sem tudja, hogy mit akar, és ha ezzel most ön is így van, ne bosszankodjon ezen, mert teljesen normális ez a helyzet. Ahelyett, hogy túlságosan sokat rágódna ezen a kérdésen, foglalkozzon inkább valami mással: például munkával, sporttal, valami kreatív tevékenységgel, és meglátja, idővel újra ki fog tudni saját érzésein-vágyain!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy olyan álmot lát majd hamarosan, amely mélyen megdöbbenti: furcsa lesz, de a mélyén egy nagy igazsággal. Ha nem szokott emlékezni reggelenként az álmaira, az sem feltétlenül probléma, mert könnyen lehet, hogy ez a látomás nem álmában villan majd be a lelkébe. Legyen nyitott!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan személlyel, akivel egyébként nincs önökben sok közös, most mégis találnak egy közös pontot. Vagy ugyanaz az öröm éri mindkettejüket, vagy hasonló problémával küzdenek az élet valamelyik területén. Nem egy nagy dolog ez, de mégis egy jó kezdet ahhoz, hogy kapcsolatuk pozitívabb irányt vegyen a jövőben!

Rák (06.22.–07.22.)

Nem szokott ilyen meggondolatlan lenni, de ma egy alkalommal csak utólag fog rádöbbenni, hogy a pillanat hevében hozott egy spontán döntést, aminek következtében a komfortzónáján kívülre került. Egyáltalán nem gond az, ha az ember néha meg tudja lepni önmagát, bízzon az ösztöneiben!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Éppen nem hatalmas, de mindenképpen határozott lépést tesz ma egy igen fontos ügyben. Két dolgot tanulhat meg ebből: egyrészt türelemre int a dolgok folyásának tempója, másrészt meglátja, mennyire jól tudnak esni az apró örömök, apró sikerek is!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy barát egy olyan dolgot mond önről, ami mélyen elgondolkodtatja önt. Ha vezet naplót, érdemes is talán leírni ezt a néhány mondatot, mert később még fontos lehet: és a jövőben az ön számára is mérföldkőül szolgálhat, ha visszatekint.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Amit ön (és valószínűleg az ön környezetében mindenki más is) kétesélyes játszmának tart, az igazából jóval komplexebb küzdelem. Ne feltételezze, hogy vagy A vagy B nyer majd a végén, mert könnyen előfordulhat, hogy végülis egy olyan nevető harmadik arat majd, aki most eszébe sem jut senkinek. Csak akkor van vége, amikor vége van – sőt, néha még akkor sem.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ma azzal lesz kénytelen szembesülni, hogy az elismerés sokszor nem csak a teljesítménytől függ. Gyakran azok kapják, akik nem szerénykednek, hanem előtérbe helyezik saját magukat vagy teljesítményüket. Ha úgy érzi, eljött az idő, hogy ön is ezt tegye, ne habozzon: kampányoljon egy kicsit saját maga mellett!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Rengetegszer kért már egy bizonyos dolgot és sosem történt semmi. Ma azonban megértő fülekre találhat az ön kérése, szóval ne aggódjon, hogy megint ismétli önmagát, szóljon, ha úgy érzi!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy bizonyos dologban jó ideje nem tud előrehaladni, de ma végre felmerül egy megoldási lehetőség: próbálja ki, rendezze át egy kicsit a dolgokat, módosítson a rutinon. Ez úgyis egy rövidebb munkahét, hát lásson neki máshogy a dolgoknak, és ezúttal megtalálhatja a megoldást!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntőnek ma olyan napja van, amikor a dolgok keresésére fordított minden perc időpocsékolás. Az univerzum ma valamiért azt akarja, hogy a sors mutathassa meg önnek a dolgokat: nem az fog ön elé kerülni, ami után kutat, hanem az élet mindig valami egyebet húz elő a bűvészcilinderből.

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak számára ez a nap egyformán erős, de egymással ellentétes érzelmekről fog szólni. Ráadásul sokszor nem is fogja érteni, egy-egy érzés, hangulat honnan érkezett, miért fogja önt el. A legjobb, amit tehet az az, ha az okok keresgélése nélkül egyszerűen megfigyeli ezeket az érzéseket, megfigyeli önmagát, melyiket hogyan viseli. Az önismeret fejlesztéséhez ennél jobb lehetőség nem is kell!

(Kiemelt kép: Shutterstock/maxbelchenko)