Napi horoszkóp, 2023. június 7.: a Kossal elindul a vonat, a Halak rendkívüli dolgot tapasztal

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. június 6., 20:03

Szerző:

Itt az ideje a szerdai napi horoszkópnak! Alább mutatjuk, mit üzen önnek mára az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy eseménysor indul ma be, ami önt is viszi magával, mint egy vonat. Először nem mindig könnyű megállapítani, hogy ön indult-e el vagy az ön mellett álló szerelvény van-e mozgásban, de most önön van a sor, igen, elkezdődött, élvezze az utazást!

Bika (04.20.–05.20.)

Figyeljen ma, hogy kinek mit mond és kitől mit hall, mert a mai napban lesz dolga egy személlyel, aki nem mindenben őszinte önnel, és nem teljesen azok a szándékai, amiket kimutat. Bízzon az emberismeretében és a józan eszében, és nem lesz gondja.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek egy olyan ajánlatot kap ma, amelyre az első reakciója az elutasítás, de az illető igen meggyőző tud lenni, és ön is elgondolkodik, hogy nem ítélt-e túl gyorsan. Nos, két dologra hallgathat az ügyben: a belső hangra, ami önben megszólal vagy egy önhöz igen közel álló személy tanácsára.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy lassú, sőt, helyenként kicsit vontatott nap lesz ez, ami próbára teszi majd az ön türelmét. Fogja fel ezt egy próbaként, hiszen az életben az egyik legnehezebb feladat egy unalmas dologra tartósan odafigyelni! Sajnos azonban ki nem kapcsolhat, lassú-, de nem pihenőnap lesz ez! Ne aggódjon, eljön majd annak is az ideje.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Megfigyeli önt valaki, de egyáltalán nem rossz szándékkal teszi ezt, sőt! Az illetőt lenyűgözi ön, némi csodálatot érez az ön irányában és tanulni is szeretne öntől, ezért lesi a mozdulatait-megnyilvánulásait.

Szűz (08.23.–09.22.)

A mai napon a Szűznek egy kötődése kezd kialakulni, figyelmeztet a horoszkóp. Ez lehet egy személyhez vagy dologhoz egyaránt, de persze nem egyik pillanatról a másikra történik. Legyen tudatában ennek a szép lassan egyre szorosabbá váló kapcsolatnak, hiszen fontos, hogy lássa, mi zajlik a saját lelkében!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy olyasvalaki fordul önhöz, akire most nincs ideje, akihez most nincs türelme. Próbálja meg az illetőt mégis bezsúfolni a napba, vagy legalább roppant udvariasan leszerelni, mert egy értékes emberről, értékes ismeretségről van szó, ne riassza el őt akkor sem, ha most pont nem alkalmas!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió mai napjába egy vezető pozíciójú személy fog beleszólni. Az illető magatartása, pedig ön felett áll bizonyos szempontból, nagyban függ attól, hogy ön hogyan viszonyul hozzá. Ha tiszteletet tanúsít, őtőle is ezt kapja majd vissza, de ha nem tiszteli, akkor ő se fogja önt, ráadásul ha megalázkodik előtte, akkor az illető ezt kihasználja majd. Nem akar rosszat önnek ez a személy, szóval legyen az interakciókban tisztelettudó és pozitív, és nem lesz probléma!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas legyen arra felkészülve, hogy a mai napon az életének egy fontos része rögzülni fog hosszabb időre, kb. úgy, mint amikor egy végtagot begipszelnek. Ami ma van, az most hosszabb időre úgy is marad, ezért próbálja ezt a napot a lehető legszebben végigélni, próbálja meg a legtöbbet kihozni belőle, próbáljon ma mindig az ideális énjének megfelelően viselkedni!

Bak (12.22.–01.19.)

Szédítően változatos napra számítson a Bak. Rengeteg különböző dolgot tapasztal és eseménynek lesz tanúja ma, és mindegyik egy kicsit másfajta viselkedést és hozzáállást követel majd meg öntől. Ha már túl sok, akkor se jöjjön ki a sodrából, hanem álljon meg egy pillanatra és nézzen befelé: mert akármi is történjen, ön minden helyzetben tudja, hogy hogyan tud önmaga maradni.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő számára ez az otthon napja. Különösen vonzza ma önt a saját lakása, ezért szerencse, ha tud otthon(ról) dolgozni, mert ma a megszokott környezet az, amiben a legjobban ki tud bontakozni, ami a legtöbb energiát adja önnek. Rengeteg örömet okoz ma az is, ha az otthonával foglalkozik, szóval remek nap ez most egy rendrakásra, nagytakarításra, vagy legalább egy kis dekorálgatásra.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy olyan rendkívüli eseménynek lesz ma tanúja a Halak, ami szinte ellentmond a fizika törvényeinek. Csodák nincsenek – de ez most egy olyan dolog, ami már majdnem az.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Superlime)