Napi horoszkóp, 2023. július 5.: a Bika rést üt a pajzson, a Mérlegben tombol a szabadságvágy

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. július 4., 20:03

Szerző:

Megjött a friss és aktuális napi horoszkóp, olvassa el a szerdai előrejelezést!

Kos (03.21.–04.19.)

Hetekkel-hónapokkal ezelőtt kezdett bele valamibe, amire az utóbbi időben valahogy nem jutott idő és/vagy energia, de ma újra érzi a motivációt a folytatásra. Fektessen bele energiát, mert idővel egyre jobb és jobb lehet! Használja ki a kreativitást, ami önben rejlik, önnek is jót tesz, sőt, idővel mások is értékelni fogják!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy hosszú küzdelem első kis eredményének a napja ez a Bikánál. Nagy út áll még ön előtt a teljes sikerig, de megvan az első rés a pajzson, innentől ennyivel is könnyebb lesz. Fogja fel ezt a pici sikert egy jelzésként az univerzumtól: ne adja fel az álmait!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma a szokásosnál érzékenyebb lehet és könnyebben megbántódik. Ha tényleg így lesz, akkor nagyon fontos, hogy ne gondolja azt, hogy szándékosan bántani akarták, de azért ha úgy érzi, hogy nem volt jogos, akkor álljon ki saját magáért és az igazáért. Az is lehet, hogy a sérelmet jobb nem ma újra szóba hozni, akár aludhat is egyet rá, és ha még mindig olyan súlyúnak érzi, beszéljen a dologról holnap!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy családtagja útmutatása segíthet közelebb kerülni az álmai és a céljai eléréséhez. Fogadja meg a tanácsokat, és ha valami elsőre nem sikerül, ne csüggedjen, mert ha újra nekifut, hamarosan sikerek fogják érni! Fel a fejjel, minden rendben lesz!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma olyasvalaki kínál önnek tanácsot, aki nem biztos, hogy feltétlenül jót akar önnek. Ha gyanakodik, inkább hallgasson a tényekre, vagy ha ezek nem állnak rendelkezésre, legalább a saját megérzéseire! Az estét pedig töltse lazítással, ugyanis a héten még lesz pár húzós napja a munkájával kapcsolatban.

Szűz (08.23.–09.22.)

Nagy tervekkel vág neki valaminek, ám több dolog is akadályozhatja a tervei elérésében. Ennek ellenére fontos, hogy ne adja fel. Annyi a lényeg, hogy találjon egy olyan utat, amely az ön számára a legmegfelelőbb, találni fog jobbat a mostaninál!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ezen a nyári hétköznapon valahogy sokkal jobban fáj a Mérlegnek, ha azt érzi, hogy valamilyen szempontból nem szabad. Ápolja a lelkét azzal, hogy minél több időt tölt a természetben, illetve olyasmivel, amiben kedvét leli, és most ne heverészésre vagy időpocsékolásra gondoljon, hanem olyasmikre, amiket igazán akar: együtt lenni szeretteivel, élni az életet, igazi, tökéletes önmagának lenni, kompromisszumok nélkül.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Családi gondjai az egész napjára rányomhatják a bélyegüket. Fontos azonban, hogy ne hagyja, hogy az élete minden területét befolyásolják a mostani nehézségek, mert a karrierjében hamarosan sikerek érhetik, csak meg kell mutatnia, hogy mit is tud valójában!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas egy hozzá közel álló személyről megtudja, hogy az illető igencsak tehetséges olyasvalamiben, amiről eddig nem is gondolta volna, hogy ez a valaki esetleg érthet hozzá. Automatikus reakció lehet az ön részéről, hogy megmutatja, ön pedig miben jó, de próbálja ezt a késztetést most legyőzni, hadd legyen az a bizonyos pillanat azé az illetőé!

Bak (12.22.–01.19.)

Összefut egy rég nem látott ismerősével, és ez a találkozás akár valami új kezdete is lehet. Legyen szó barátságról, szerelemről vagy szakmai kapcsolatról, de mindenképpen lesz jelentősége. Az estét azonban töltse pihenéssel, ne vonja el a megfelelő időt a pihenéstől nyáron sem!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy olyan dolog vagy személy kap nagy szerepet a Vízöntő mai napjában, ami vagy aki nem a megszokott helyén van, nem a megszokott szerepét tölti be. Figyelje meg, mi minden más módosul ezzel a változással együtt!

Halak (02.19.–03.20.)

A mai nap egy olyan nap lehet, amikor ön is belátja, hogy túl sok ideje húzódik valami, amit most már itt az idő lezárni. Természetesen sosem egyszerű elengedni a régit, de higgye el, hogy idővel ön is látni fogja, hogy miért volt szükséges változtatnia az életén!

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp