Napi horoszkóp, 2023. július 4.: a Skorpió több lehetőséget kap, a Nyilas változást észlel valakiben

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. július 3., 20:02

Szerző:

Ma se hagyja ki: itt a napi horoszkóp, olvassa el, nézze meg, önnek mit ír!

Kos (03.21.–04.19.)

Nyár van, úgyhogy az év közben jellemző szabályok most nem feltétlenül érvényesek. Élvezze partnere vagy potenciális partnere közelségét, hasonlóan élvezni fogja az ön társaságát ő is, mert hiába van kedd, ez a nap kalandot, flörtöt hozhat!

Bika (04.20.–05.20.)

Az önben egyébként is meglévő bölcsesség utat tör magának ezek a napon. A segítségével könnyebben megtalálja azt az arany középutat, ami lehetővé teszi, hogy ott legyen a jelenben mindenestül, de mégse ragadják el túlságosan a pillanat indulatai. Jó nap ez a mai fontos döntések meghozatalára.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A nap legtartalmasabb-legtanulságosabb beszélgetését egy vadidegennel ejtheti meg, ha van ideje és vállalkozó kedve belemenni egy csevegésbe olyasvalakivel, akivel akkor látták egymást először. Sokat tanulhat ebből az eszmecseréből, még ha nem is fog mindenben egyetérteni azzal, amit az illető mond.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy beszélgetés vagy cset egy rokonával rádöbbenti ma, mennyire erős a vér köteléke: mennyire sokat jelent, hogy egy családhoz tartoznak. Megérti, hogy ez a bizonyos hozzátartozója több mindenben hasonlít önre, mint gondolta volna.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A zene és a tánc az, ami a legtöbb örömöt és békét hozhat az Oroszlán mai napjába. Vegye elő a kedvenc zenéjét és mozogjon rá! Ha van kivel – szuper! Ha csak egyedül táncol – szintén szuper, figyeljen befelé, figyelje meg, milyen érzéseket, emlékeket hoznak fel a zenére keletkező mozdulatok!

Szűz (08.23.–09.22.)

Adni és kapni is fog ma tanácsokat a Szűz– az előbbit tegye őszintén, mert akinek adja, komolyan fogja venni az iránymutatást, az utóbbit pedig hálával, de azért egészséges kétellyel. Az illető jó szándékát ne kérdőjelezze meg, de azt gondolja végig, hogy tudhatja-e az illető, hogy önnek most mi a legjobb.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Kedvező fordulat állhat be egy kapcsolatában, de ehhez egy bátor lépésre kell elszánnia magát. Ha bevállalja, hogy teljesen őszinte lesz és minden kártyáját megmutatja, ez gyökeres változást idéz majd elő.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Több lehetőséget kap a mai napon, mint amennyivel élni tud: ez sem könnyű. Fontolja meg, hogy a kínálkozó alkalmak közül melyiket használja most ki! Gondoljon arra is, melyik az, amelyik lehetőség még visszatérhet!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Olyan hangulatában talál egy önhöz közel álló személyt, amilyenben még sosem látta. Máshogy viselkedik, máshogy látja a világot, de a változás igazából nem feltétlenül olyan drasztikus, mint ahogy az önnek tűnhet. Beszéljen vele, de nem erőltesse, hogy megnyíljon! Magától el fogja mondani, mi változott, ha eljön ennek az ideje.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy mozgalmas nap lesz ez a kedd, a reggeli történésekre este visszagondolva szinte meg fog lepődni, hogy ez a sok minden egyetlen nap leforgása alatt történt! Máskor akár fárasztónak is találhatná ezt, de ezúttal kifejezetten energiát tud belőle meríteni: zajlik az élet!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A mai nap lehetőséget kínál arra, hogy egy új személlyel ismerkedjen meg vagy egy olyan csoporthoz csatlakozzon, amelynek eddig ön nem volt a tagja. Online is nézzen körül, mert ezzel a személlyel vagy közösséggel könnyen lehet, hogy az interneten könnyebb felvenni a kapcsolatot!

Halak (02.19.–03.20.)

Ma pozitív vélemény keletkezik valakiben az ön munkájával kapcsolatban, de nem biztos, hogy ezt meg is mondja önnek, vagy bármilyen formában eljut önhöz a visszajelzés. Azért ne kételkedjen: ha jól végzi a munkáját, azt észreveszik és értékelik!

(Kiemelt kép: Pexels/Sergey Makashin)