Napi horoszkóp, 2023. július 26.: A Nyilas szerelmi háromszögbe keveredik, a Halaknak megjegyzést tesznek a barátai

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. július 25., 20:00

Szerző:

Íme, a legfrissebb napi horoszkóp! Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre az asztrológia szerint. 

Kos (03.21.–04.19.)

Nem akarja elhinni, hogy a munkahelyén mekkora káosz alakul ki, és nagyon úgy tűnik, hogy mindenki öntől várja a megoldást. Ne akarja túlterhelni magát, ugyanis nem az ön problémája, hogy mindenki nyűgjére megoldást találjon. Legyen résen, mert könnyen kihasználhatják.

Bika (04.20.–05.20.)

Az egyik kollégája meglepően kíváncsi lesz arra, hogyan ér el mostanában olyan sok sikert. Vigyázzon, mert könnyen lehet, hogy az illetőben semmi jó szándék sincsen, és csak arra játszik, hogy önnek rosszat tegyen. Válogassa meg jobban a barátait a munkahelyén! 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Felbukkan egy régi szerelem az életében, de nem arról lesz szó, hogy az érzések újra fellángolnának. Az azonban biztos, hogy tanul az illetőtől valamit, ami segíthet abban, hogy meghozzon egy nagyon fontos döntést az elkövetkezendő napokban.

Rák (06.22.–07.22.)

Saját magának sem akarja bevallani, hogy milyen mély érzéseket táplál a párja iránt, éppen ezért nagyon nehezen viseli, hogy mostanában egyáltalán nincsenek összhangban. A legjobb, amit tehet, ha megkéri a partnerét, hogy őszintén beszéljenek a problémákról, és talán van esély rá, hogy a megoldást is megtalálja.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy barátja őszinte véleménye nagyon meg fogja bántani, pedig nem ez volt az illető szándéka. Ha mégis úgy érzi, hogy nincs igaza, akkor beszéljen vele, de a sértődöttségnek és az ignorálásnak semmi értelme nincsen, csak még több feszültséget szül. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Remek híreket kap a mai nap során a feletteseitől. Nagyon úgy tűnik, hogy mindenki rendkívül elégedett önnel az elmúlt időszakban, ezért a fizetésemelés és az előléptetés is szóba kerül. Az este folyamán azonban jobban teszi, ha egy kicsit kikapcsol, mert a sok munka még az egészségére is rámehet. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ma semmi sem úgy alakul, ahogy eltervezi, sőt azt fogja érezni, hogy rendkívül balszerencsés. Nos, szerencsére napközben történik egy olyan váratlan esemény, ami után ezeket a gondolatokat azonnal vissza fogja szívni, és rájön, hogy bizony minden okkal történt. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy barátja segítséget kér öntől, de lehetséges, hogy egy olyan dologról lesz szó, ami önön is kifog majd. Fontos megtanulnia, hogy nem az ön felelőssége mások boldogsága, és tanuljon meg nemet mondani, ha úgy érzi, hogy már a saját határait is súrolja. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Megismerkedik ma valakivel, akivel azonnal meglesz a kémia. Vigyázzon azonban, mert megeshet, hogy az illető nem mond igazat, és nem szingli. Jobb, ha nem bonyolódik  bele egy szerelmi háromszögbe, mert a végén összetörik a szíve. 

Bak (12.22.–01.19.)

Egy családi konfliktusban ön kerül középre, de jobb ha nem választ oldalt. Hagyja, hogy a rokonai saját maguk simítsák el a problémákat, és inkább fókuszáljon a saját lelki egészségére és békéjére. Hamarosan jobb napok jönnek! 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A párja titkolózik ön előtt, de jobb, ha nem förmed rá és vádaskodik, mert lehet, hogy valami teljesen más áll a háttérben. Inkább próbáljon meg nyugodtsággal a partnere elé állni, majd biztosítsa arról, hogy bármit megbeszélhetnek, mert a kapcsolatuk elbírja.

Halak (02.19.–03.20.)

Ideje kicsit több időt töltenie a barátaival, ugyanis már ők is szóvá teszik, hogy nagyon letűnt a térképről. Érthető, hogy fontos a munkája és a karrierje, de muszáj egy kicsit lazítania is, mert idővel az egészségére is rámehet, ha nem áll meg egy kicsit pihenni. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)