Napi horoszkóp, 2023. január 13.: a Kos egy visszatérés tanúja lesz, a Halak kitart az elvei-fogadalma mellett

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. január 12., 20:05

Szerző:

Különleges dátum: péntek 13. van, és mutatjuk, a napi horoszkóp szerint kinek hoz szerencsét és kinek valami mást ez a nap.

Kos (03.21.–04.19.)

Egy visszatérés tanúja lesz ezen a napon, és ma még talán nem is láthat rá arra, mennyire fontos esemény ez az ön élete szempontjából is. Ez az illető elment és visszajött, ha neki sikerült, másnak is sikerülhet, nem?

Bika (04.20.–05.20.)

A Bikákat arra invitálják ma a csillagok, hogy egy kicsit forduljanak befelé, vonuljanak el, üljenek egy kicsit saját magukkal, áldozzanak fel egy kis időt a semmire. Akkor fog a legtöbbet kapni, ha az idejéért nem vár semmit cserébe: nem edz, nem próbálja önmagát szórakoztatni vagy fejleszteni, egyszerűen csak van és rááldozza az időt a semmire. Csöndben hagyja, hogy haszontalanul elteljen az idő a semmivel. Ez az a lecke, ami a legértékesebb élményt adhatja ma a Bikának.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek ezen a napon lehetőséget kap, hogy egy helyváltoztatást érjen tetten a saját belső terében. Egy érzés vagy gondolat elindult, és most vándorol önben, lassanként megváltoztatva, hogy hogyan érzi ön magát a bőrében. Extra adag tudatosságra lesz szüksége, ha ezt a folyamatot követni szeretné.

Rák (06.22.–07.22.)

Milyen jó érzés, amikor kiemelik-felemelik az embert! A Rákok ezt ma megtapasztalhatják a saját bőrükön, vagyis jobban mondva a saját lelkükben. Könnyebbnek érzi majd magát, hiszen valaki átvállal az ön terheiből.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy rangsorba kerül ön, és nem feltétlenül lesz könnyű elfogadnia, hogy ezúttal arra a helyre került, ahányadikra. De ne felejtse: mint a legtöbb rangsor, ez is csak egy bizonyos tulajdonság alapján van összeállítva! Az élet pedig nem erről az egy tulajdonságról szól csak.

Szűz (08.23.–09.22.)

Az ön fülében marad egy elejtett megjegyzés. Vajon mit értett az illető ez alatt a megjegyzés alatt? Sajnos ezt nincs azonnal ideje megbeszélni vele, de ne eméssze magát, mert amikor fontos lesz, mindent tudni fog!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérlegekre különösen nagy hatással van a mai napon a szépség, szóval jobb, ha ön is tudja magáról, hogy ezen a pénteken az átlagnál jobban vonzzák az ön szemét a szép dolgok vagy emberek. Inspirációt is jóval többet tud meríteni ma a szépségből, ezért ha van ideje, alkosson, kreáljon, tegye szebbé így a világot!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy olyan személy jelenlétét jelzi előre mára önnek a horoszkóp, aki pillangóként száll virágról virágra. Most önhöz is elérkezik, de nem fog permanensen maradni, akkor sem, ha ön ezt szeretné. Fogadja el őt ilyennek, élvezze a társaságát, amíg tart, aztán engedje továbbrepülni!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Az élet néha diszkriminál, amint azt ön is meglátja majd a mai napon. Abból a nézőpontból, ahonnan mi látjuk az eseményeket, nem tűnik igazságosnak, de mégsincs más választásunk, csak az elfogadás.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy félreértés hoz kisebb zökkenőt a mai napba: valaki csak viccnek szánta azt, amit ön nem tud akként értelmezni. Tisztázzák a dolgot minél előbb és lépjen tovább minél hamarabb, nem születik abból semmi jó, ha túlbeszélik ezt az ügyet!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Az ártatlanságot mindig nehezebb bizonyítani, ezt tartsa a fejében a mai napon, amikor egy olyan ügybe keveredik, ahol valakivel kapcsolatban egy gyanúja merül fel. Mit tudna az illető csinálni, hogy bebizonyítsa, hogy nem igaz az ön gyanúja?

Halak (02.19.–03.20.)

Az újévi fogadalmával vagy úgy egyébként egy ön által elfogadott elvvel kapcsolatban kísértést szenved el. Hatalmas a csábítás, talán még sosem volt ekkora, de megvan önben az energia és az elszántság ahhoz, hogy ellenálljon neki. Ne adja fel, ne adja be a derekát, tartson ki amellett, amiben hisz, amiért ön szerint érdemes!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Nadya Lukic)

Horoszkóp