Napi horoszkóp, 2023. február 3.: elérkezik, amire a Kos vár, a Bak változást észlel

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. február 2., 20:05

Szerző:

A munkahét utolsó napjához értünk, olvassa el a pénteki napi horoszkópot!

Kos (03.21.–04.19.)

Ma megtörténik, elérkezik valami, amit már jó ideje vár, de készüljön fel, mert nem pontosan úgy alakulnak majd a dolgok, ahogy ön arra most számít. Ilyen az élet, a kiszámíthatatlanság az egyik legszebb benne.

Bika (04.20.–05.20.)

Az elmúlt időszakban volt bőven elég komorság és szomorúság, de ma mintha a lelkében megérezné a tavasz első előszelét. A horoszkóp ezzel párhuzamosan azt mutatja, hogy ma egy pozitív folyamat indul el önben.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma kérnek öntől és van fölöslege, adjon tehát! Tegye jobbá a világot azáltal, hogy ön jó! Ne gondolja, hogy ön csak egy csepp a tengerben, mert amit ma tesz, annak sokszoros és messzire ható pozitív következményei lesznek!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy fontos nap a mai az ön személyiségének fejlődésében: megtanulja elengedni a szégyenérzetet egy olyan dologgal kapcsolatban, amiről nem tehet. Ésszel nagyon könnyű belátni, hogy a szégyenkezés mennyire nem visz sehova, de sokszor jó ideig tart, amíg az ember lelke követi azt, amit az ész felismer.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán mai napjában az ötös szám kap nagy szerepet. Az ötös számot a számmisztikában gyakran a változással, alkalmazkodással, illetve Isten jelenlétével, kegyelmével szokták összekapcsolni.

Szűz (08.23.–09.22.)

Gyógyító nap lesz ez a Szűz csillagjegyben születettek számára. Sokszoros hatást érhet el, ha ma tisztítóböjtöt tart, illetve ha olyan tevékenységet végez, ami megizzasztja. Persze, a szauna is jót tesz, de ha belefér egy kis sport, mozgás, jóga, tánc, az még jobb!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Elgondolkodtató élményben lesz ma része, ami elgondolkodtatja majd. Két dolgot vagy személyt mindig is egyenértékűként kezelt, de most úgy tűnik, lehet, hogy célszerűbb/igazságosabb lenne ezentúl nem egy kalap alá venni őket.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy rosszul értelmezett vicc vagy poén miatt kisebb konfliktus kavar majd fel a nap nyugalmát, de könnyen elkerülhető, hogy a célt tévesztett hógolyóból lavina alakuljon ki: beszéljék meg, oszlassák el a félreértést.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy olyan személyiséggel találkozik ma, aki közvetítő lehet ön felé: hozhat önnek üzenetet, és továbbíthatja az ön mondanivalóját. Talán nem is lenne túlzás a médium szót alkalmazni az illetőre.

Bak (12.22.–01.19.)

Meghökkentő változást észlel egy önhöz közel álló emberben. Ne kérdezzen rögtön rá, hogy mi történt – amikor jónak látja, akkor el fogja majd mesélni az illető, hogy mi van a változás hátterében. Addig jobb, ha nem kezd túlságosan messzemenő kombinálásba.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Azt fogja tapasztalni, hogy valaki negatív bánásmódban részesül egy előítélet alapján. Nem biztos önmagában, pedig jobb, ha tudja: akkor cselekszik helyesen, ha a megfelelő pillanatban felszólal az igazságtalanság ellen!

Halak (02.19.–03.20.)

Ma tegye oda magát igazán mindenben, amit csinál, legyen különösen precíz a munkában, mert ma különösen számít, hogy milyen benyomást tesz. A mai nap nagyban meghatározza majd egy bizonyos személynél, hogy milyen képet alakít ki magában önről.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Ollyy)

Horoszkóp