Napi horoszkóp, 2023. február 28.: a Bikának a megérzéseire kell hallgatnia, a Nyilas életében felbukkan egy régi barát

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. február 27., 20:00

Szerző:

Mutatjuk, mit ígér a legújabb napi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

A párjával olyanok lesznek ma, mintha a kapcsolatuk korai időszakát élnék. Rendkívül sok szerelmes pillanatban lesz részük, és végre úgy érzik, hogy újra közel kerültek egymáshoz. Most meglátják, hogy tényleg mennyire fontos az együtt töltött minőségi idő. 

Bika (04.20.–05.20.)

Fontos, hogy a mai napon hallgasson a megérzéseire és az álmaira, mert üzenni próbálnak önnek. Lehetséges, hogy a belső hangjának köszönhetően egy nagyon rossz szituációtól menti meg saját magát. Ne hagyja figyelmen kívül! 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Csodálatos híreket kap ma a karrierjével kapcsolatban! Vigyázzon azonban, mert van egy-két rosszindulatú kollégája, akik nem fognak örülni a sikereinek. Talán itt az ideje, hogy új barátok után nézzen, mert ők nem őszinték. 

Rák (06.22.–07.22.)

Úgy érzi, hogy teljesen feleslegesen vár a párjára, egyszerűen nem akar megkomolyodni. Talán itt az ideje, hogy egy olyan párt keressen maga mellé, akivel hasonlóak a céljaik és a terveik. Lehetséges, hogy van is valaki a baráti társaságából, aki megfelelne a kritériumoknak.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Valaki ma rendkívül ösztönző hatással lesz önre, aminek meglesz az eredménye, ugyanis a munkahelyén a főnökei elégedettek lesznek önnel, sőt úgy gondolják, hogy itt az ideje annak, hogy jóval komolyabb feladatokat bízzanak önre. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Remek nap elé néz, és szerencsére semmilyen akadály nem lesz az útjában. A munkahelyén és a magánéletében is látni fogja a pozitív változásokat, valamint azt is, hogy a szerelemben is hatalmas szerencséje lesz, mert az is lehet, hogy most ismeri meg azt a bizonyos Nagy Ő-t. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Fontos, hogy a testi és a lelki egészségére is figyeljen egyaránt, mert mostanában annyira túlhajszolja magát, hogy könnyen lehet, hamarosan ki fog dőlni. Ha úgy érzi, hogy semmi energiája nincsen, itt az idő, hogy foglalkozzon saját magával a sok munka helyett.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Fontos eseményre hívják ma meg, amire először nem akar elmenni, de érdemes lenne, mert találkozhat valakivel, aki a karrierjére nagy hatással lesz az elkövetkezendő időszakban. Nem utolsó sorban pedig remekül érezheti magát a barátaival.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy régi barátja bukkan fel az életében, de jobb lesz, ha vigyázz vele, mert könnyen lehet, hogy csak kihasználja önt. A barátai próbálják óva inteni, hallgasson rájuk és a saját megérzéseire is. Megspórolhat egy szívfájdalmat! 

Bak (12.22.–01.19.)

A mai nap segít rájönni arra, hogy egy kicsit fegyelmezettebben kell élnie az életét, mert a türelmetlenség és a sietség miatt rengeteg hibát véthet. Nem baj, ha lassabban halad a munkájával és a céljaival, a lényeg, hogy próbálja meg a lehető legjobb formáját hozni.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Két fantasztikus lehetőség közül kell választania, de nem tud dönteni. Az sem segít, hogy a környezet megpróbálja megmondani önnek, hogy mit tegyen. Nos, ez most egy olyan szituáció, ahol tényleg a saját megérzéseire kell hallgatnia. 

Halak (02.19.–03.20.)

Úgy érzi, hogy nem kapja meg a munkahelyén a kellő tiszteletet, ez pedig hamarosan az egész hangulatra ki fog hatni. Ideje beszélnie azokkal, akikkel problémája van, mert csak a nyílt, őszinte kommunikációval tudják elsimítani a gondokat. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)