Napi horoszkóp, 2023. február 27.: az Oroszlán balszerencsés, a Vízöntő a szétszórtsága miatt kerül bajba

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. február 26., 20:00

Szerző:

Újabb hét kezdődik! Ezt ígéri a napi horoszkóp hétfőre.

Kos (03.21.–04.19.)

Remek hírt kap ma üzleti ügyben. Az biztos, hogy ez a hír nem csak a napjára, de az egész hetére hatással lesz. Itt az ideje, hogy másokkal is megossza a boldogságát, a barátai szívesen ünnepelnének önnel! 

Bika (04.20.–05.20.)

Ma egy nagyon érdekes beszélgetésre számíthat a munkahelyén, de könnyen lehet, hogy vitába torkollik. Vigyázzon, mert a karrierjére is hatással lehet a jelenlegi cégnél, jobb lesz, ha megpróbálja elsimítani a nézeteltérést. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Rendkívül sok elintéznivaló vár ma önre, de nincs a legjobb formájában, ezért ez hamarosan az egészségére is rányomja a bélyeget. Fontos, hogy törődjön egy kicsit saját magával, valamint a pihenésről sem szabad megfeledkeznie.

Rák (06.22.–07.22.)

Váratlanul beállít önhöz egy barátja, aki fontos ügyben kér segítséget. Muszáj lesz kihangsúlyoznia, hogy ezt a helyzetet nem önnek kell megoldania egyedül, csupán segítő kezet tud nyújtani, de a megoldás nem önnél van.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Peches nap elé néz, úgy fogja érezni, hogy bármihez nyúl az elromlik. Szerencsére az estére már sokkal jobb passzban lesz, és lesz, akivel megbeszélheti a mindennapi nehézségeket. Ne csüggedjen, jobb lesz!

Szűz (08.23.–09.22.)

Végre találkozik a régi barátokkal, sőt egy ajánlatot is kap valamelyiküktől, ami remek lehetőség lehet arra, hogy végre kitörjön a megszokott körforgásból. Az biztos, hogy a szakmai sikerek hamarabb jönnek, mint gondolná.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ma lenyűgöz valakit, aki eddig rossz véleménnyel volt önről, de most már látni fogja, hogy mennyire kitartó és hasznos munkaerő. Lehetséges, hogy hamarosan egy nem várt ajánlattal fogja megkeresni önt. Talán ez egy új barátság kezdete?

Skorpió (10.23.–11.21.)

Remek formában érzi magát! Rájön, hogy felesleges búslakodni olyan dolgok miatt, amiket nem irányíthat. Ez a pozitív szemlélet a kollégáira is ráragad, így mondani sem kell, hogy nagyon gyorsan el fog telni a nap. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nincs olyan kihívás, amit ma ne tudna teljesíteni kedves Nyilas! A szerelmi életében szintén nagy változások jönnek, egy olyan személy fogja randira hívni, akivel már régóta kiszúrták egymást, de mostanáig egyikőjük sem lépett az ügy érdekében. 

Bak (12.22.–01.19.)

Addig ne vágjon bele egy új kapcsolatba, amíg nincs túl a régin. Könnyen lehet, hogy megbánthat egy olyan személyt, aki sokat jelent önnek. Legyen őszinte, ha úgy érzi, hogy még nem áll készen a szerelemre. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma a szétszórtsága miatt nagy bajba kerülhet a munkahelyén, de szerencsére az éles eszével hamar kivágja magát a necces szituációkból. Ideje valamiféle rendszert kialakítania, hogy ez többször ne fordulhasson elő. 

Halak (02.19.–03.20.)

Egy barátja súlyos hibát követett el, amivel csúnyán megbántotta önt. Saját magában kell megtalálnia a megbocsátás képességét, ha azt szeretné, hogy továbbra is egymás életének a részei maradjanak. Önön múlik minden.

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp