Napi horoszkóp, 2023. február 22.: az Ikrek közelebb kerül a céljaihoz, az Oroszlán nem őszinte a párjával

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. február 21., 20:00

Szerző:

Íme, a legfrissebb napi horoszkóp! Lássuk, hogy mi vár a csillagjegyekre szerdán. 

Kos (03.21.–04.19.)

Nehezen indul a napja, könnyen lehet, hogy lebetegszik, mert eléggé túlhajtotta magát az elmúlt időszakban. Ha teheti a mai napot inkább a pihenésre szánja, mert előfordulhat, hogy az állapota csak még rosszabbra fordul. A vitaminokról se feledkezzen meg! 

Bika (04.20.–05.20.)

Bizonytalanná válik, mert egy ismerősétől kap egy olyan megjegyzést, amiből azt fogja leszűrni, hogy amit csinál az nem elég jó. Fontos, hogy a negatív kritikából is erőt merítsen, és arra ösztönözze saját magát, hogy még keményebben dolgozzon meg azért, amit elérne. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma már egy olyan élethelyzetbe kerül, ahol tényleg azt fogja mondani, hogy közelebb került a céljai eléréséhez. Rengeteg pozitív változást fog tapasztalni a környezetében is, valamint látni fogja, hogy a kemény munkának tényleg meglesz az eredménye. 

Rák (06.22.–07.22.)

A munkahelyén több konfliktus is a mai napon fog kitörni, mert már alapjáraton túl feszült lesz a viszony. Vigyázzon, hogy a lehető legtürelmesebb legyen másokkal, mert könnyen saját magát találhatja a támadások kereszttüzében. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy dolog már napok óta nyomasztja, de fél megmondani a párjának. A helyzet az, hogy így a feszültség csak még tovább fog nőni kettejük között, ezért itt lenne az ideje, hogy a brutális őszinteséget válassza a kapcsolatuk megmentésének érdekében.

Szűz (08.23.–09.22.)

Sikeresen elvégez egy olyan feladatot a munkahelyén, amibe gyakorlatilag senki sem mert belevágni. Meglátja, hogy a felettesei értékelni fogják a bátorságát, és azt, hogy hatalmas sikert könyvelhet el a cég ön miatt. Talán itt az ideje a fizetésemelésnek?

Mérleg (09.23.–10.22.)

Kellemetlen szituációba kerülhet egy barátja előtt. Mi a tanulság? Jobb nem eltitkolni olyan dolgokat, amelyek nagyon könnyen a felszínre kerülhetnek. Ha teheti kérjen bocsánatot, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy ez az ára annak, hogy menthető legyen a kapcsolat.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Váratlan meglepetésben lehet része, aminek eleinte nem fog örülni, de azt értékelni kell, hogy a családtagjai bizony csak boldoggá akarták tenni, még akkor is, ha nem a lehető legjobb módszerekkel próbálkoztak. Kicsit próbáljon meg jó arcot vágni! 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy apróbb félrecsúszás lehet a napjában, de nem fog neki túlságosan örülni, mert így könnyen összecsaphatnak a feje felett a hullámok. A  jó hír, hogy bőven fog segítséget kapni a munkahelyén és a magánéletében is. Semmit sem kell egyedül megoldania!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy jó barátjával sokkal közelebb kerülnek egymáshoz, mert hasonló szituációba kerültek, így természetesen támogatást is tudnak nyújtani egymásnak. Vigyázzanak azonban, mert a sok panaszkodás nem fog segíteni azon, hogy jobb helyzetben legyenek. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy régi szerelem újra felbukkan az életében, de az igazság az, hogy nem feltétlenül van itt az ideje annak, hogy önök újrakezdjék a kapcsolatukat. Csúnyán lehet, hogy megint szívfájdalom lesz vége a kalandnak, ezért jól gondolja át, hogy megéri-e.

Halak (02.19.–03.20.)

Lehetetlen küldetést próbál teljesíteni, de ennek az lesz a vége, hogy túlvállalja magát és az egészségére is rámehet a rengeteg munka. Egy kicsit próbáljon meg visszavenni, mert a pihenés és a jó alvás ugyanolyan fontos, mint a kitartás és az elszántság. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)