Napi horoszkóp, 2023. december 4.: az Ikrek megoldást talál, a Mérleg kap egy ízelítőt

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. december 3., 20:01

Szerző:

A friss napi horoszkóp olvasható alább, kezdje velünk ezt a hetet is, nézze meg, mit üzennek önnek a csillagok erre a hétfőre!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos békés és kiegyensúlyozott napra számíthat. A munka és az elvégzendők mellett az önhöz közel állókkal is sikerül minőségi időt együtt töltenie, ami jó hatással lesz önre, így a hét első napján erőt gyűjtve a hátralevő napokra.

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika életében a mai nap iránymeghatározó. Amerre ma elindul ön, vagy elindul önben valami, az az irány jó ideig így vagy úgy, de meghatározza majd az ön életét.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy égető vagy kínos problémára hoz megoldást ez a hétfő. A sikeres titka ezúttal is nagyrészt az a nyílt és egyértelmű, de udvarias kommunikáció.

Rák (06.22.–07.22.)

A lázadás napja ez a hétfő a Rák életében. Úgy érzi, nem tudja elfogadni a dolgokat úgy, ahogy van, és kerül, amibe kerül, de változást akar elérni. Helyes a célkitűzése, de vigyázzon, hogy nehogy helytelen módszert válasszon a megvalósítás közben! A lázadás ne rombolásban, hanem építésben valósuljon meg!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy beszélgetésében igen fontos kérdések kerülnek ma terítékre. Lehet, hogy végre megvilágosodik egy olyan tervével kapcsolatban, ami sokáig ködös volt, ezáltal pedig közelebb kerülhet ahhoz, hogy elérje a céljait.

Szűz (08.23.–09.22.)

Meglátja a rosszindulatot egy önhöz közel álló emberben. Talán csalódás, talán úgy érzi, hogy az élmén felnyitja a szemét, de egy fontos, ne ítélkezzen ezúttal sem: senkit sem kizárólag a legrosszabb tulajdonsága határoz meg. Jól teszi, ha beszél az esetről az illetővel, de aludjon rá előbb egy párat!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg ma egy ízelítőt kap az élettől abból, ami a jövőben vár rá. Egyelőre ez csak egy próba, még csak a lábujját mártja bele abba a tóba, amiben hamarosan megfürdik majd.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Vannak olyan dolgok, amiknek a változását szinte lehetetlen tetten érni: sosem látjuk mozdulni az órán a kismutatót, mégis naponta kétszer körbemegy. A mai nap egy különleges dologgal ajándékozza meg a Skorpiót, ugyanis pontosan egy ilyen titkos, tetten érhetetlen pillanatot leshet majd meg. Hosszú időre felejthetetlen és roppant tanulságos élmény lesz, vésse majd a szívébe!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Valaki segítséget fog kérni öntől, és jól teszi, ha megteszi a szívességet, egyrészt mert jót tenni önmagában jó, másrészt ráadásul az illető hamar, és váratlan módon fogja viszonozni is fogja azt. 

Bak (12.22.–01.19.)

Nem várhat tovább: őszintén el kell mondania a véleményét annak a bizonyos valakinek. Lehetséges, hogy úgy érzi majd, hogy a barátságuk megsérül, de a lényeg, hogy őszintén elmondja, amit gondol, mert a barátjának is így segíthet a legtöbbet.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Először úgy érezheti, hogy semmi sem jön össze, de a nap végére úgy fogja látni, hogy igazából minden okkal történik. Meglátja, hogy minden nehézség után jön valami szépséges dolog is. A legrosszabb, amit tehet, ha feladja a reményt.

Halak (02.19.–03.20.)

Olyan dolgon fog idegeskedni, aminek valójában nincs is jelentősége. Van azonban valaki a környezetében, aki a jelenlétével feledtetni tudja ezt az idegesítő semmit, keresse inkább ennek az illetőnek a társaságát!

(Kiemelt kép: Shutterstock)