Napi horoszkóp, 2023. december 1.: a Skorpió átlép egy határt, a Halaknak ma semmit nem szabad erőltetnie

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. november 30., 20:05

Szerző:

A télies időjáráshoz mától már a naptár is igazodik, alább olvashatja az első decemberi napi horoszkóp előrejelzését!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy apróságon összeszólalkozik valakivel, ami elrontja mindkettőjük hangulatát. Szerencsére nem komoly a dolog, a negatív érzéseket mindketten hamar elengedik, és az eset majd érdekes módon végső soron csak jobban összekovácsolja önöket.

Bika (04.20.–05.20.)

A társaságában több ok is van most az ünneplésre, és egyébként is rá férne már önre, hogy kicsit a barátaival lógjon és kikapcsolódjon. Ne várja meg a karácsonyt, vegye a kezébe az irányítást és szervezzen valamit akár mára vagy a hétvégére, legyen azokkal, akikkel úgy érzi, hogy együtt kell lennie!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Úgy érezheti, két tűz között nehéz középen maradnia, mert két ellentétes oldalról is kapja az apait-anyait. Gondoljon azonban bele, hogy igazából akkor lenne igazán nehéz középen maradnia, ha minden csak az egyik oldalról jönne. Nem könnyű a helyzete, de a mai napon megtanulhatja az akadályokat-nehézségeket iránytűként használni.

Rák (06.22.–07.22.)

Kilátásba kerül ma egy jelentősebb változás, talán egy új főnök vagy átszervezés várható a munkahelyén, ami az ön munkáját is érinti. Kicsit ijesztőnek tűnhet elsőre, de igazából felrázza majd a társaságot, amire már nagy szükség van.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Reggel úgy ébred, hogy nyomasztja egy rossz érzés, de pontosan nem is tudja meghatározni, hogy mi zavarja. Talán nap végére rájön, de az is lehet, hogy az érzés ugyanolyan gyorsan eltűnik, ahogy jött, és megfeledkezik róla! Ne elemezze túl, ne ijedjen meg tőle, ne nagyítsa fel: a negatív érzések-gondolatok jönnek-mennek, ilyen az élet.

Szűz (08.23.–09.22.)

Teljesen belefeledkezik-beletemetkezik ma egy tevékenységbe vagy projektbe. Jól teszi, hogy nagy figyelmet szentel az ügynek, de vigyázzon, hogy ne akkor is ez járjon a fejében, amikor teljesen mással kéne foglalkoznia!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérlegnek a teste, az egészsége a szokásosnál több figyelmet követel magának ezen a pénteken. Legyen kedves önmagához, ne sanyargassa a testét, táplálja és gondozza megfelelően különösen ma – minden öngondoskodás háromszoros gyógyítóerővel bír ezen a pénteken!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Rendszerint jól bánik a szavakkal, könnyen el tudja simítani a konfliktusokat, de most előfordulhat, hogy átlép egy határt, ahonnan nem lesz visszaút. Ez nem feltétlenül baj, ha nem fordulhat vissza, akkor menjen rajta keresztül, könnyen lehet, hogy a túloldalon sokkal jobb lesz, mint itt.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Már egy ideje rágódik egy dilemmán, és most végre történik valami, ami leegyszerűsíti a döntést. Ez az esemény ráadásul másnak is kapóra jön, szóval ne halogassa tovább ön sem, döntse el a dolgot!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy kihívás vár ma önre, ami miatt kicsit nagyobb nyomás alá kerül a szokásosnál. Azonban ez a stressz jó hatással van a teljesítményére, és végre meg tudja mutatni, mennyire rátermett és tehetséges.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma egy üzenet vagy telefonhívás felborítja az egész napját. Olyan hírt kaphat egy kollégájától, közeli ismerősétől, barátjától, amire azonnal reagálnia kell. Ha valóban így van, tegyen félre mindent, és intézze el, ami nem tűr halasztást!

Halak (02.19.–03.20.)

Minden porcikája a pihenésre vágyik, ami egy elég erős testi jel, erre muszáj odafigyelnie! Ne erőltessen magára semmi olyat, ami nem esik jól, sőt, ha valami kifejezetten kényelmetlen, akkor hagyja abba, ma még a sportolást is kihagyhatja!

(Kiemelt kép: Shutterstock)