Napi horoszkóp, 2023. augusztus 1.: Az Oroszlán nagy elismerésben részesül, A Mérleget csúnyán átverik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. július 31., 20:00

Szerző:

Ezt ígéri keddre a napi horoszkóp.

Kos (03.21.–04.19.)

Bizonytalan lesz egy feladattal kapcsolatban, de esze ágában sincs segítséget kérni másoktól. Ez nagy hiba lehet, mert nem biztos, hogy a felettesei értékelni fogják, ha nem volt hajlandó csapartban együttműködni csak azért, mert saját magának akarta a dicsőséget. 

Bika (04.20.–05.20.)

Egy barátja szigorú véleményt fogalmazott meg önnel kapcsolatban, de a helyzet az, hogy valójában nem a rossz szándék vezérelte. Az tény, hogy a gondolatait kicsit kedvesebben is közölhette volna, de érdemes eltöprengenie, mert a végén kiderül, hogy hatalmas segítség volt az, amit mondott. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Remek kedvében van, és ezt át fogja adni a kollégáinak, valamint a közeli hozzátartozóinak is. Az biztos, hogy ma minden gördülékenyen fog menni ilyen mosolygósan, és nem történik semmi olyan, ami elronthatná ezt a csodás jókedvet, ami ma árad magából.

Rák (06.22.–07.22.)

Egyáltalán nem akarja belátni, hogy egy barátját talán nem a jó szándék vezérli önnel kapcsolatban. Jobb, ha odafigyel, mert ez a bizonyos illető hamarosan csúnyán hátba szúrhatja, és mellette valami nagyon fontosat is elveszíthet. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Elképesztő elismerésben részesül a munkahelyén. A felettese egy olyan lehetőséget biztosít önnek, ami hatalmas szakmai előrelépés lesz, és anyagi szempontból is sokkal jobban fog járni. Ideje este ünnepelni a barátai társaságában, akik szintén nagyon büszkék lesznek.

Szűz (08.23.–09.22.)

A párjával egy fontos kérdésben nem értenek egyet, de az nem fair, hogy a közeli rokonokat is belekeverik az ügybe, akik azt sem tudják, hogy mit reagáljanak. Ez egy olyan dolog, amit jobb, ha négyszemközt beszélnek meg, közönség nélkül.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A bizalmába fogadott valakit, aki most csúnyán átverte. Érthető, hogy csalódottságot érez, de vigyázzon, hogy a történtek miatt ne váljon jégszívűvé, ugyanis nem minden ember rossz. Sőt, ez a bizonyos illető is inkább egy nagyon rossz döntést hozott, de talán érdemes lenne megbeszélni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ne habozzon, ha az álmai megvalósításáról van szó. Ma az élet egy olyan jelet küld az útjába, amit már nem hagyhat figyelmen kívül, hiszen itt a lehetősége, hogy mindenkinek bebizonyítsa azt, hogy mire is képes valójában.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Anyagi szempontból elképesztően szerencsés nap elé néz, ugyanis egy jelentősebb összeghez fog hozzájutni. Vigyázzon azonban, hogy ne költsön el mindent, mert még nagy szüksége lehet a pénzre a jövőben, inkább spóroljon!

Bak (12.22.–01.19.)

A szerelmi élete a mai napon rendesen felfordul, ugyanis egy volt párja visszajön az életébe, de közben valaki más iránt is érdeklődik. Talán jobb lenne saját magában letisztáznia az érzéseit, mielőtt randevúzni megy, mert ebből még nagy katasztrófa lehet. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egész nap megállás nélkül csörög a telefonja, és mindenki zaklatja, miközben ön csak nyugalomra vágyik. Talán itt az ideje, hogy a sarkára álljon, és megszabja a határokat, mert lassan ott tart, hogy mindenki a fejére nőtt. Biztosan ezt akarja? 

Halak (02.19.–03.20.)

Bizalmatlan a párjával, de közben fél feltenni azokat a fontos kérdéseket, amelyek akár meg is nyugtathatnák. A saját lelki békéje érdekében ne habozzon rákérdezni a kényelmetlen témákra sem, mert hamar lehet, hogy megnyugtató válaszokat fog kapni.

(Kiemelt kép: Shutterstock)