Napi horoszkóp, 2023. április 5.: a Kos elkészült, az Ikrek környezetében drasztikus változás áll be

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. április 4., 20:03

Szerző:

Még egy kicsit közelebb a húsvéti hosszú hétvégéhez: olvassa el alább a mai napi horoszkópját!

Kos (03.21.–04.19.)

Elkészült valamivel, amire jelenleg nincs szükség. Ez ne szegje kedvét: tegye félre a dolgot, meglátja, hamarosan elérkezik az idő, amikor jól jön majd!

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika számára egy jó lehetőség napja ez: ha nyitva tartja a szemét és talpraesett, szerezhet magának egy kis pluszt, ami idővel rendkívül jól jön majd.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy drasztikus változás áll be az ön környezetében: valaki teljesen más pozícióba kerül ahhoz képest, amiben eddig volt. Ez az ön szempontjából sem éppen közömbös, és új szakaszt nyit az illetővel való kapcsolatában.

Rák (06.22.–07.22.)

Az egészsége szempontjából sarkalatos nap ez a mai. Különösen figyeljen oda, hogy mit és mennyit eszik ma, kerülje az egészségtelen ételeket-italokat, és próbáljon legalább egy kicsi mozgást-edzést belevinni a napba! Ha jót tesz önmagával, kétszeresen számít ma!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlánnak ezen a napon felnyílik a szeme, és meglát egy igazságot, ami eddig rejtve volt előtte. Legyen hálás az illetőnek, akinek ezt a felismerést köszönheti!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy jó hír és egy zavaró változás napja a mai. Önön múlik, hogy tud-e a kettő közül az elsőre koncentrálni, és bízni a jövőben: a változáshoz hamarabb hozzászokik majd, mint gondolná.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Megnyugtató dolgokkal-hírekkel kipárnázott napja lesz ma a Mérlegnek. Be kell látnia: feleslegesen aggódott, amitől tartott, az nem fog bekövetkezni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy fontos kérdést tesz fel a Skorpiónak a mai nap: mi a jobb, a remény vagy a bizonyosság? Figyelje az eseményeket, és figyelje, ön hogyan reagál rájuk, a nap végére megérik önben egy válasz.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Van, akitől azt hallja majd a mai napon, amit hallani szeretne, valaki mástól pedig részigazságokat hall majd, de soha nem nem a teljes igazságot. Egyikük sem könnyíti meg az ön dolgát, de ha tudja, melyikük melyik, máris nyert helyzetben van!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy siker napja lesz ez a Bak számára: megszerez, elér valamit, és a sikert csakis önmagának köszönheti. A sikere azonban csak akkor lehet tartós, ha megosztozik rajta másokkal.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő jelet kap ma az univerzumtól. Figyeljen mindent, ami másmilyen ma, mint szokott lenni, mert ez a nap előre jelez valamit a legfontosabb kérdéssel kapcsolatban, ami most az ön szívét nyomja.

Halak (02.19.–03.20.)

Figyelje ma a nyolcas számot, mert ez a szám lesz ma önt egy fontos dologra figyelmezteti: a szerencse, gondviselés jelzője. A nap ezen kívül egy fontos hírt is hozhat egy önhöz igen közel álló személlyel kapcsolatban.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Aloha Hawaii)

Horoszkóp