Napi horoszkóp, 2023. április 20.: a Kos napja káosz lesz, a Halak életébe jön egy titokzatos szerelem

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. április 19., 20:00

Szerző:

Mutatjuk a legfrissebb napi horoszkópot! 

Kos (03.21.–04.19.)

Brutális mennyiségű munkája lesz a mai napon, de a segítség sehol sem lesz. Érthető, hogy senkit sem akar beköpni, mert ön lenne a rossz ember, de idővel jeleznie kell a felettesének, hogy lassan tényleg ott tart, hogy ön csinál mindent egyedül.

Bika (04.20.–05.20.)

Ne nyomkodja a telefonját egész nap! Annyi minden szép dolog van a világban, de ön állandóan a készülékén lóg és izgul a munkája miatt. Lassan már a rokonai és a barátai számára is frusztráló lesz, hogy nem tud nélküle létezni. Változtasson!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy barátja rengeteget kérdezősködik a magánéletéről és az anyagi helyzetéről, ami egy idő után frusztráló lehet. Fontos, hogy szabja meg a határokat, és ne féljen megmondani, ha úgy érzi, hogy az illető már túlságosan sokat turkál az ön életében.

Rák (06.22.–07.22.)

A szerelmi élete ma fordulatokkal teli lesz. Könnyen lehet, hogy a párján kívül valaki más is felkelti az érdeklődését, de vigyázzon, mert könnyen lehet, hogy beleesik a kísértésbe. Talán ez egy jel, hogy otthon van, mit megbeszélniük a partnerével.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Elege van abból, hogy a baráti társaságában mindig  ön az, aki összetartja a csapatot. Fontos azonban, hogy a problémáját ne haragból közölje, mert csak azt fogja elérni, hogy mindenki összeveszik mindenkivel. Legyen higgadt!

Szűz (08.23.–09.22.)

Nem lesz a toppon, rendkívül fáradtnak érzi magát. Nos, ez sajnos már az a szint, ahol egy kiadós alvás nem segít, inkább valami olyan programra, hobbira van szüksége, ami segít ellazulni. A barátai pontosan tudják, hogy mire lenne szüksége!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ne hagyja, hogy a munkahelyén kizökkentsék abból, amit csinál, mert most itt lesz a lehetősége, hogy a feletteseinek megmutassa, hogy önállóan is remekül teljesít. Hamarosan egy nagyobb feladatot is megkaphat, legyen türelemmel! 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Azon izgul, hogy sikerül-e a magánéletében és a karrierjében is 100 százalékosan teljesítenie, mert mindkét terület esetében van bőven teendő. Ne pörögjen rá ennyire a dologra, egy kicsit lazuljon el, és hamar meglátja, hogy minden a legnagyobb rendben lesz.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Régi emlékek gyötrik ma egész nap, amiket egész egyszerűen nem hajlandó elengedni. A kérdés már csak az, hogy megéri-e saját magának állandó fájdalmat okozni. Ha egyedül nem birkózik meg  a problémával, kérhet segítséget is!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy új állásajánlattal találhatja meg régi ismerőse. Vigyázzon azonban, mert a sok jó ígéret mellett van néhány hátulütő is, amiről nem feltétlenül akar beszámolni önnek a kedves barát. Járjon utána, hogy mi van még ott a háttérben!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Mire vágyik igazán? Ez a kérdés foglalkoztatja egész nap, de nem egészen találja rá a választ. Talán el kell engednie ezt a görcsös ragaszkodást, és inkább türelemmel lenni, mire rájön, hogy pontosan, mit akar. Nem tudhat mindig mindent! 

Halak (02.19.–03.20.)

Egy titokzatos szerelem jön az életébe, ami szinte már túl szép lesz, hogy igaz legyen. Bizony, most elhiheti, hogy tényleg egy fontos kapcsolatról van szó, ami akár tényleg hosszútávú lehet. Szánjon időt arra, hogy minél inkább megmutassa a partnerének, hogy ki is ön valójában!

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp