Napi horoszkóp, 2022. október 6.: az Oroszlán rendet tesz az életében, a Halaknak a szívére kell hallgatnia

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. október 5., 20:00

Szerző:

Újabb nap, újabb napi horoszkóp! Megmutatjuk, hogy mit üzennek a csillagok csütörtökre. 

Kos (03.21.–04.19.)

Egy olyan feladatot kap ma a munkahelyén, amihez semmi kedve nem lesz, és ezt bizony a felettese is látni fogja, hogy nem szívesen dolgozik ma. Próbáljon meg kevésbé unott arcot vágni, mert ebből még nagy vita is lehet a nap végére, azt pedig senki sem szeretné.

Bika (04.20.–05.20.)

Ma egy olyan örömhírt kap, ami az egész napjára hatással lesz, és még a rengeteg munka és teendő sem fogja elrontani a kedvét. Vigyázzon azonban, mert lehet, hogy a jó hírnek van rossz oldala is, csak még éppen nem látja. Járjon nyitott szemmel!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy rokonával nagyon egymásra találnak, sőt egy közös cél még könnyebben meg fog valósulni, ha összedolgoznak. Mondani sem kell, hogy a család is boldogan fogja nézni, hogy önök olyan sok idő után képesek voltak félretenni a nézeteltéréseiket. 

Rák (06.22.–07.22.)

A munkahelyén komoly flörtölésekbe keveredhet, de vigyázzon, hogy a szórakozás ne menjen a munka rovására. Az egyik kollégája biztosan többet akar barátságnál, erről pedig jobb lesz beszélni a jövőben, mielőtt megnehezít a közös munkát.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Rendet szeretne tenni az életében, valamint a lakásában is. Szerencsére az utóbbihoz lesz segítsége, egy barátja önként fogja felajánlani. Az biztos, hogy közben nagyon jókat fognak beszélgetni, és még közelebb kerülhetnek egymáshoz. Milyen jó, ha vannak igaz barátok, ugye? 

Szűz (08.23.–09.22.)

Egész nap kapkod és pörög, de közben az egyik legfontosabb teendőjéről feledkezik meg. Ideje kicsit visszavenni a tempóból, és ha kell inkább vezessen listát azzal kapcsolatban, hogy milyen teendői vannak a munkában és a magánéletben egyaránt. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

A munkahelyén ma plusz feladatokat kap, de egyáltalán nem bánja, mert a magánéleti problémáit szeretné minél inkább elfelejteni, és nincs is könnyebb mondja, mint túlhajszolni saját magát. A nap végén azonban kénytelen lesz foglalkozni az otthoni problémákkal is...

Skorpió (10.23.–11.21.)

Próbál komoly maradni egy olyan szituációban, ahol szinte ez lehetetlen, de muszáj lesz, mert a környezete öntől fogja várni a megoldást. Szedje össze magát és gondolkodjon, a felettese később hálás lesz, ha képes volt hidegvérrel kezelni a szituációt. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Úgy érzi, hogy nem találja a helyét a világban. Szerencsére pont ma egy olyan ajánlatot fog kapni, ami ezt az érzést teljesen megváltoztathatja önben. Lehet, hogy egy utazásról vagy egy új állásról van szó? Nos, hamarosan minden kiderül, addig is legyen türelmes! 

Bak (12.22.–01.19.)

Egy barátja csúnyán megbánthatja pedig egyáltalán nem ez volt a szándéka. Mielőtt elkezdenének vitatkozni, inkább üljenek le és beszéljék meg a történeteket, mert hamar kiderül majd, hogy csak egy félreértésről volt szó, ez pedig önnek is segít majd a továbblépésben. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy titokzatos idegen kelti fel az érdeklődését, akivel hamar egy hullámhosszra kerülhetnek, sőt akár komoly és mély érzelmeket táplálhatnak egymás iránt nagyon rövid idő alatt. Ne féljen az ismeretlentől, mert ez valami csodálatosnak a kezdete lesz. 

Halak (02.19.–03.20.)

A munkahelyén ma egy olyan beszélgetésbe keveredik, ami az egész napjára hatással lesz, valamint segíthet abban, hogy döntést hozzon egy olyan kérdéssel kapcsolatban, ami napok óta fejfájást okozott önnek. A leglényegesebb azonban, hogy mindig hallgasson a szívére.

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp